2777
2789
عنوان

بیایین شوهرمو ارزیابی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 61 پست
پس ساده دوس داره؟ فکر کنم تو ی ادم پر انرژی و مدرنی و اونم بی حوصله وساده

آره بی حوصله ساده دهاتی ننشم بااینکه جوانه و تو تهرانه و تو برج زندگی میکنه ولی هنوز روسری تو سرشه تنبون گل گلی تو پاش

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️
عزیزم از بچگی اینجور بزرگ شده .اینا رو خوندم حس کردم داداشم زن گرفته و این تاپیکو زنش زده.داداشم از ...

ایشالا که با زنش اونطوری نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همینه دیگه،شوهر من ظاهر قشنگی نداره ولی من ظاهرم خوبه خودشم مدام اقرار میکنه که من خیلی ازش سر ...

کامل درکت میکنم هرکی از ظاهرم تعریف میکنه یه پوزخندی میزنم و تو دلم میگم حالم بهم میخوره از ظاهر زیبا بخت نازیبا

عزیزم اینا همش حسادته بداخلاقی ها تحقیر کردنا و... من که بخدا دلمرده شدم نه ارایشی نه لباسی حوصله هیچیو ندارم مجردیم بخدا همه میگفتن فلانی باکلاسه و.. اما الان روحم یه پیرزن هفتاد ساله شده 

آخه انقدر بد دیدم نمیدونم واقعا مرد خوبم وجود داره که اخلاقای خوب داشته باشه یا نه، پدرمم بهتراز شوه ...

*بدتر

کامل درکت میکنم هرکی از ظاهرم تعریف میکنه یه پوزخندی میزنم و تو دلم میگم حالم بهم میخوره از ظاهر زیب ...

ای خدا دقیقا مثل من، هرچقدرم میخوام بخودم بیام نمیتونم

کامل درکت میکنم هرکی از ظاهرم تعریف میکنه یه پوزخندی میزنم و تو دلم میگم حالم بهم میخوره از ظاهر زیب ...

اسی جان تو دیگه مث من نشو دلمرده

اینا همینو میخان که بشی هم سطحشون حتی پایینتر

سعی کن برا دل خودت شاد باشی و زیبا بپوشی اصلا هم بهش توجه نکن یکم بی محلی خوبه هی ازش نظر نخواه و هی به پر و پاش نپیچ و باهاش صحبت نکن تا اون سمتت بیاد 

اما خودتو هیچ وقت نیار پایین

من شرایطم بدتر بود خونوادشم کمربسته بودن به نابودی منو ضعیف کردن من و انصافا هم تونستن منو یه ادم دلمرده و بی روح وافسرده کنن 

از ماکه گذشت اما تو نذار اینجوری کنن با روح و جسمت

اسی جان تو دیگه مث من نشو دلمردهاینا همینو میخان که بشی هم سطحشون حتی پایینترسعی کن برا دل خودت شاد ...

من اصلا نظرنمیخوام ازش، دلم برای پسرم میسوزه که باباش اعصاب منو داغون میکنه اونوقت من بی حوصله میشم سرش داد میزنم  یا میزنمش😭😭😭

من اصلا نظرنمیخوام ازش، دلم برای پسرم میسوزه که باباش اعصاب منو داغون میکنه اونوقت من بی حوصله میشم ...

اخیییی گناهی منم سربچم خالی میکردم اما الان بهتر شدم خیلی خویشتن داری میکنم 

میگم خب پس من چ فرقی با اون دارم اون سرضعیفتر از خودش خالی میکنه منم همینطور زورم ب بچه معصومم میرسه

میدونی اینطور مردا باعث میشن آدم دلمرده بشه، لاک میزنم میگه چرا زدی، ناخنم بلند میشه هی میگه جادوگری ...

شوهر منم همین طوری میکرد

باید ببینی دردش چیه

شوهر من دردش تمیزی خونه بود و هست....و کم بودن رابطه جنسی 

بیخودی کسی اینطوری نمیکنه 

بچه ت چند سالشه؟؟؟همسر من تا دوسالگی پسرم یه آدم دیگه شده بود اصلا خییییییلی بد بودبعدش بهتر شد کم ک ...

۲۱ ماهس😔  حالا همینم هی میگه بعد دوسالگی دومیو بیار، بعد زایمانم یه دکتر منو نبرده کل بدنم درد میکنه