2777
2789
عنوان

بیایین شوهرمو ارزیابی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 61 پست
من از اولش گفتم دیدم اهمیت نمیده مجبور شدم کارامو خودم بکنم، حتی برای دوران عقدمم کم گذاشتن عروسی هم ...

نبایدانجام میدادین الانم برای بچه اتون انجام میدین بازم همین میشه برابچه اتون هیچی نگیرید اگه اعتراضی داشت بگین باباش تویی بذارین بچتون از بی لباسی سرمابخوره مجبورش کنین باشمابیاد خرید باشمابیاد دکتر بعدهمونجااگه منتظرشدکارت دربیارید بگید نیاوردم یاقبل رفتن باهاش طی بکنین هزینه هابا خودته کیفتونو نبرین یواش یواش مسولیت به گردنش بندازین اینجوری هم خرج شمارومیده هم بچه رو هم اخلاقش درست میشه

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
حتما حتما یه مشاورخوب پیدا کن اول خودت برو وبعد هم سعی کن باهمسرت برو احساس کردم شما به عقایدشون احت ...

از اول احترام گذاشتم که زنش شدم، برای اینکه تو خیلی چیزا کوتاه اومدم و باهاش همکاری کردم ولی این روزبروز بدترشد، تیپ مادرشو گفتم از نظر اینکه این آقا میخواد منم اون مدلی بشم، 

خدایا شکرت❤️برجمال حضرت ابوالفضل العباس صلوات❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.