2777
2789
عنوان

بعد نه ماه میخوام ب شوهرم پیام بدم بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 2332 بازدید | 47 پست

ب نظر من پیام نده. نهایتش لحظات آخر بهش محکم و‌جدی بگو

ولی خدایی ای والله ب بابات. تا حالا معلومه قشنگ دهنش صاف شده ک اینجوری ب غلط کردن افتاده

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگر میخوای برگردی فقط به خاطر آرامش خودت وبچه هات برگرد برای اینکه بچه هات زیر سقف خونه خودشون بزرگ بشن.راحت بهت بگم به همسرت اصلا امیدی نداشته باش که کارهای قبلش رو تکرار نکنه یا انتظار محبت وعشق ازش نداشته باش تمام وقتت روبذار برای دوتا بچه معصومت وسعی کن هرجوری که قبلا بودی دیگه نباشی چون معلومه اون کارهاو راه ها غلط بوده که الان زندگیت به اینجا رسیده.الان فقط به فکر پس اندازو رسیدن به خودت وبچه هات باش.عزیزم میگن بالاتر ازسیاهی رنگی نیست شما توی زندگی این سیاهی وظلمت روکشیدی پس الان که برمیگردی خیلی قویتر وباتجربه تر ازقبل شدی اصلا نترس واعتماد به نفس داشته باش.شما دیگه نباید از چیزی بترسی در واقع شما دیگه بیدی نیستی که با هر بادی بلرزی اتفاقا الان دیگرانن که باید از آدم زخم خورده بترسن.برات آرزوی موفقیت میکنم عزیز دلم

ب نظر من پیام نده. نهایتش لحظات آخر بهش محکم و‌جدی بگوولی خدایی ای والله ب بابات. تا حالا معلومه قشن ...

بابام نصف دنیارو گشته ... اصلا ادم ساده ای نیست  اسمونم ب زمین بیاد کسی حریفش نمیشه 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

عزیزم اگر میخوای برگردی فقط به خاطر آرامش خودت وبچه هات برگرد برای اینکه بچه هات زیر سقف خونه خودشون ...

عخی عزیرم چقد قشنگ و پخته  حرف میزنی  اره واقعا من ته ناامیدی و سیاهی و دیدم دیگه وقتی تو بارداری رهام کرد و خیانت کرد و نیومد سراغم و تکرار کرد و کرد و کرد   دیگه ج ترسی ازش دارم ؟ بلایی هست ک سرم نیاورده باشه درواقع من اصلا دوستش ندارم .. اصلا واسم مهم نیست .. ماگذشتیم و گذشت انچه توباما کردی   توبمان و دگران ....وای بحال دگران 😊

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

مبلغ دوتا چک مهریه چقدره؟ بده بابات برات یه جا سرمایه گذاری کنه که بعدها بدردت بخوره .نگیری ببری خون ...

حساب نکردم  میدم واسم یه خونه ازاین مسکن ملیا بخره  

😲 شیطونه میگه شوهرمو بیدارکنم باز جوییش کنم ولی قسم میخورم پاکه پاکه

توقع داری بگه پاک نیستم ؟ شوهرمن مث همون  یارو  ک اومده بود با زن و بچش فیلم گرفته بود من امام زمانم خدامنو فرستاده ها  یادته؟  اگه اینم منع نکنی  میگه امامم  بمن تهمت میزنید  طف ب شرف ادم خیلنتکار و دروغگو 

ولی شوهرت شاید نیست واقعا  اصلا تهمت نزن تا وقتی باچشم بت ثابت نشده  

عزیزم لطفا قبل از برگشتن واکسن گارداسیل بزن

واسه جلوگیری از زگیل  ؟  توشیردهی میشه زد؟ عصر میرم دکتر زنان