خانمها شما جای من بودین چه حسی بهتون دست میداد ،،من چند تا بچه ی کوچیک دارم یکیشونم خیلی اذیت میکنه شوهرم کارش بیرونه میدونه چقدر اذیتم خیلی کارم زیاد تو خونه هیچ وقتی برا استراحت ندارم عملا دیشب تولدم بود دو سه روز کمر درد شدیدم دارم کارهام از روز قبل کردم که روز تولدم شوهرم حداقل یه بیرون ببرم این یه روز و دیگه کار نکنم واقعا خسته ام،بعد دیروز تا عصر بیرون بودیم گفت پول میخوای یا طلا برا تولدت گفتم چه حرفیه هیچی سلامتی ادم چی بگه خوب،بگذریم خیلی هم دپرس بود شوهرم من و اورد خونه گفتم کمرم درد میکن بچه هام بیرون بودن کلاس رفته بودن دیدم بعد یه ساعت در وزدن شوهرم مثلا میخواست منو سوپرایز کنه تموم خانواده ام وبرداشته بود دعوت کرده بود با خواهرم رفته بود برام یه تیکه طلا گرفته بود کلی اذیت شدم پذیرایی کن بعد رفتنشون کل خونه وتمیز کن یعنی تا نصف شب اعصابم خورد بود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.