2777
2789
عنوان

شوهرم مثلا میخواست تولدم سوپرایزم کنه بیشتر ناراحت وعصبانیم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کسالت داشتید به همین خاطر اینقدر  کم حوصله بودید و به هم ریختید 

ولاغیر که سوپرایز همسرتون خودنمایی و تصورات منفی ذهن شما نبوده 

تولدتون هم مبارک 🌹

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بنده خدا خواست خوشحالت کنه  ،

تولد منم چند روز پیش بود خانوادم اصلا به روی خودشونم نیاوردن 

دکتری قبول شدم این ترم نه برای قبول شدنم تو مقطع دکتری برام کادو‌گرفتن نه برای تولدم 

اول که تولدت مبارک دوم یهو شب بود دیگه گذشت به خانواده ات میگفتی کمکت میکردن منم حس و حال کار و اینا نداشتم فک میکردم توانشو ندارم ولی برادرم فوت شد کلی کار و مهمون و اووووه از اون روز فهمیدم آدم توانشو داره بهتره انقد غر نزنه

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بعدشم جمع کرد رفت پیش رفیقهاش به خوشگذرونی بیشتر حس کردم میخواست خودنمایی کنه تا منو خوشحال کنه

میخواستی زرت زرت بچه نزایی که الان مثل پیرزنا همه جات درد بگیره و غر بزنی

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

طلبکار نیستم عزیزم جداقل این یه روز ودلم میخواست در حال تمیزکاری وپذیرایی نباشم توقع زیادی

اون از کجا بدونه باید یه جوری غیر مستقیم متوجهش میکردی که خودمون جشن بگیریم نه با خانواده. اون علم غیب نداشته که

طلبکار نیستم عزیزم جداقل این یه روز ودلم میخواست در حال تمیزکاری وپذیرایی نباشم توقع زیادی

طرز فکرت چقدر غلط و اشتباهه 

یعنی خودتو در این حد پایین میبینی و خودتو با کارگر اشتباه گرفتی ؟ خانوم خونه هستی 

حالا کل سال و هر روز که تولدت نیست سالی یه باره 

اصلا این تحلیلت منو کشت 

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

تولدت مبارک عزیزم❤️🫂

سخت نگیر عزیزم بالاخره تولدت و یادش بود بفکرت بود و خاست حالتو خوب کنه شمام ببخش و بگذر عزیزم🥲

خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید