2777
2789
عنوان

شوهرم مثلا میخواست تولدم سوپرایزم کنه بیشتر ناراحت وعصبانیم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2112 بازدید | 100 پست

اسی عزیزم تولدت مبارک 

آره درکت میکنم ولی طرف مقابل ازدیدگاه خوش به این موضوع نگاه میکنه اون فک کرده اینجوری خیلی خوشحال میشی که خب طبیعیه خیلی خانوما اینجوری خوشحال میشن خیلی ها هم نه 

یبار باهاش درمیون بذار بگو من از کار خونه خسته شدم یه روز درماه حداقل دوس دارم واسه خودم باشم ظرف نشورم غذا بیرون بخوریم یا خودت بپزی دورهم بخوریم این توقع زیادی نیس بگو من اگه خوشحال باشم کل خانواده خوشحالن 

اول وآخر خودتی وخدا تماااام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهزم همه چیز ومیدونه اتفاقا ولی مردا بیشتر اوقات تا زنشون نمیره نمیدونن داره رنج میکشه

خب یه دکتر نمیبردت؟ حداقل دکتر خوب برو کمر دردت خوب بشه 

آزمایش بده مکمل اینا مصرف کن حالت بهتر شه حتما کلی کمبود کلسیم و آهن اینا داری آزمایش بده حتما چون تا بدنت خوب نشه ذهنت هم آروم نمیشه 

کمکی هم حتما بگیر فردا پیر شدی نمیاد بگه دستت درد نکنه که بچه هامو نگه داشتی بزرگ کردی از بدنت گذشتی پس اگه داره خرج خودت و راحتیت کن خودت رو هلاک نکن

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
ولش کن کلا کارش پاچه گرفتنه انگار

منم وسط درد دل کردن یکی بیاد بی ادبانه اظهار فضل کنه حالم ازش بهم میخوره حرف زدن بلد نیستی نمیتونی.......شی

خوشحال میشم پیج خیاطی منو فالو کنید .khayati _tk بهت کمک میکنم به بهترین و ساده ترین شکل خیاط بشی کافیه تو اینستاگرام فالوم کنی  ..ــــــ khayati _tk,,, خیاطی tk

منم وسط درد دل کردن یکی بیاد بی ادبانه اظهار فضل کنه حالم ازش بهم میخوره حرف زدن بلد نیستی نمیتونی.. ...

تو که مشخص شد خیلی حرف زدن بلدی 😂 

جنبه ندارید تاپیک نزنید 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

مکان عمومی پست میذاری منتظر جواب هم باید باشیشما درباره ی چیزی که استارتر ازت نظر نخواسته بود پست گذ ...

خودت جواب خودتو دادی 

مکان عمومی تاپیک میزنید منتظر هر نظری باشید 

هرچند که تاپیک هم هیچ ربطی به تو نداشت

اوه پس بی ادب و بی فرهنگ هم هستی... صحبتی باهات ندارم

صحبتی باهام نداری؟😂 نه ترخدا یکم صحبت کن .خوبه اول تو مثل خاک انداز پریدی وسط کی اصلا با تو حرف زد