2777
2789
عنوان

شوهرم مثلا میخواست تولدم سوپرایزم کنه بیشتر ناراحت وعصبانیم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2115 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا دوست دارم روز تولدم ارامش داشته باشم وبهم خوش بگذره هی خم وراست نشم هرکسی یه جور احساس خوبی ...

پس با دعوا و حس بد نه یکم ک گذشت مثلا تولد همسرت دونفره با آرامش تولد بگیر بعد بگو ک تولد اینجوری دوس داری 

میخواستی زرت زرت بچه نزایی که الان مثل پیرزنا همه جات درد بگیره و غر بزنی

واااای وااااای چقدرررر میتونی بی پرده حرف بزنی آخه اسی داره درد دل میکنه یکم مرهم باش اگه نمیتونی حرف نزن حداقل

اول وآخر خودتی وخدا تماااام
اون از کجا بدونه باید یه جوری غیر مستقیم متوجهش میکردی که خودمون جشن بگیریم نه با خانواده. اون علم غ ...

دقیقا میدونه من از مهمان یهویی بدم میاد دست وپام وگم میکنه ولی براش مهم نیست بیشتر میخواست خودنمایی کنه میدونست من حالم خوب نیست

منم بگم وا؟ 😐

بنده خدا همسرتون 

واقعا واقعا خیلی عجیب هستین 

یک کلام به مهمونا که خانواده خودتونم بودن میگفتین کمک بدن 

خیلی ناسپاس هستین 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

طلبکار نیستم عزیزم جداقل این یه روز ودلم میخواست در حال تمیزکاری وپذیرایی نباشم توقع زیادی

خب همسرت که از این خواسته ات خبر نداشته که 

همسرت خواسته خوشحالت کنه دستش درد نکنه باهاش بد اخلاقی نکنی میخوره تو ذوقش و دفعه ای بعدی در کار نیست اونوقت بیشتر ناراحت میشی

واااای وااااای چقدرررر میتونی بی پرده حرف بزنی آخه اسی داره درد دل میکنه یکم مرهم باش اگه نمیتونی حر ...

وا کدوم درد دل ؟؟؟ طرف واسش تولد گرفته بعد این داره ایراد بنی اسرائیلی میگیره 

حقیقتو گفتم 

به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد؛چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی✨

شما تو خونه به خاطر کارهای زیاد خسته ای خودت باید بهش بگی چی کار کنه. مثلا میگفتی یک کیک بخر بیار خو ...

اره اتفاقا عصر بهم گفت بیا خواهرت وشوهرش وبچه هاش بریم شام رستوران گفتم نه چکاری خودمون بریم اخه منم که همیشه خانواده ام ودعوت میکنم اونا اصلا دعوت نمیکنن حقیقتش زورم اومد

دقیقا میدونه من از مهمان یهویی بدم میاد دست وپام وگم میکنه ولی براش مهم نیست بیشتر میخواست خودنمایی ...

نگو تو رو خدا ، گناه داره همسرت 

شما الان خسته ای معلومه کلافه شدی یکم ولی نیت خوب اونم ببین لطفا 

بنده خدا خواست خوشحالت کنه ،تولد منم چند روز پیش بود خانوادم اصلا به روی خودشونم نیاوردن دکتری قبول ...

تولدت مباااارک 

دکتری واقعا سخته مبارکت باشه 

انشاالله موفق باشی 

خیییییلی برات خوشحال شدم😇

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دقیقا میدونه من از مهمان یهویی بدم میاد دست وپام وگم میکنه ولی براش مهم نیست بیشتر میخواست خودنمایی ...

سوپرایز یعنی همین دیگه ،غافلگیری

به چی گیر نمیدی😂😂😂 چند روز استراحت کن حالت بهتر شد میفهمی بنده خدا همسرت هرکاری کرده برا خوشحال کردن تو لوده