خانمها شما جای من بودین چه حسی بهتون دست میداد ،،من چند تا بچه ی کوچیک دارم یکیشونم خیلی اذیت میکنه شوهرم کارش بیرونه میدونه چقدر اذیتم خیلی کارم زیاد تو خونه هیچ وقتی برا استراحت ندارم عملا دیشب تولدم بود دو سه روز کمر درد شدیدم دارم کارهام از روز قبل کردم که روز تولدم شوهرم حداقل یه بیرون ببرم این یه روز و دیگه کار نکنم واقعا خسته ام،بعد دیروز تا عصر بیرون بودیم گفت پول میخوای یا طلا برا تولدت گفتم چه حرفیه هیچی سلامتی ادم چی بگه خوب،بگذریم خیلی هم دپرس بود شوهرم من و اورد خونه گفتم کمرم درد میکن بچه هام بیرون بودن کلاس رفته بودن دیدم بعد یه ساعت در وزدن شوهرم مثلا میخواست منو سوپرایز کنه تموم خانواده ام وبرداشته بود دعوت کرده بود با خواهرم رفته بود برام یه تیکه طلا گرفته بود کلی اذیت شدم پذیرایی کن بعد رفتنشون کل خونه وتمیز کن یعنی تا نصف شب اعصابم خورد بود
شما کسالت داشتید به همین خاطر اینقدر کم حوصله بودید و به هم ریختید
ولاغیر که سوپرایز همسرتون خودنمایی و تصورات منفی ذهن شما نبوده
تولدتون هم مبارک 🌹
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اول که تولدت مبارک دوم یهو شب بود دیگه گذشت به خانواده ات میگفتی کمکت میکردن منم حس و حال کار و اینا نداشتم فک میکردم توانشو ندارم ولی برادرم فوت شد کلی کار و مهمون و اووووه از اون روز فهمیدم آدم توانشو داره بهتره انقد غر نزنه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید