2777
2789
عنوان

نگرانممم😭💔💔

149 بازدید | 16 پست

دوست پسرم از ظهر تا الان پیداش نیس هرچی زنگ میزنم جواب نمیدع دیشب هم خاب بدی دیدم میترسم اتفاقی افتاده باشه براش😭😭😭بنظرتون ب پدرش پیام بدم؟ فقط شمارشو دارم تاحالا ندیدمش و باهاش صحبت نکردم نمیدونم چیکار کنم خجالت میکشم زنگ بزنم😞😞

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤

نمیدونم اینو ک‌پیام بدی یا ن..ولی تا میتونی براش صلوات بفرس و ایت الکرسی بخون‌گلم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم اینو ک‌پیام بدی یا ن..ولی تا میتونی براش صلوات بفرس و ایت الکرسی بخون‌گلم

دارم از استرس میمیرم😭😭اخه الان باید سرکار میبود ظهر رفت ماشینو درست کنه پنج هم باید میرفت سرکار من از شیش تا الان زنگ میزنم جواب نمیدههه😞

لطفا برای حل مشکلاتم و رسیدن ب خواسته ام صلوات بفرستین و دعا کنین میگن دعای نینی سایتا زود اجابت میشه    ❤❤
میشناست پدرش؟

میدونه باهمیم ولی منو ندیده و باهام حرف نزده روم نمیشخ پیام بدم شماره هیچکیو هم ندارم😞

وقتی گوشیش زنگ میزنه ۹۰ درصد سالم.از قصد جواب نمیده.نگران نباش بخواب.صب همه چی معلوم میشه.بعدشم بفهم ...

همیشه جوابمو میداد حتی اگ دستش بند بود امروز نمیدونم چرا پیداش نیس دیشب هم خاب بدی دیدم😞

هیکی نیست.بخواب .

شما حست چی میگه؟ بنظرتون کجاست چرا جواب نمیده؟ 

ی جا مشغوله.یا گوشیش جایی مونده.هیچ اتفاقی نیوفتاده.تا ظهر پیداش میشه

😞😞

تروخدا بیا بگو خبری ازش نشد یه لحظه خودمو گذاشتم جات

احمق روانی خواب بوده

ساعت چهار صبح پیام داد

قبلا هم اینجوری کرده بود ولی اون موقع سرکار نمیرفت برای همین چون سرکار میره دیگه. فک نمیکردم قراره مث قبل اون قد زیاد بخابه و خاب بره

دوست دارم لهش کنم