2777
2789
عنوان

حیف اون همه عشق و علاقه که یه شبه نابود شد💔🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 37 پست

[QUOTE=358859456]میدونی میومدم اینجا بعضیا میگفتن همه مردا خیانت میکنن بعضیاشونم لو نرفته من با خودم میگفتم چرا 

قوی باش جانم

تو آلان مثله روزهای اول من هستی درکت میکنم

من دست میآوردم به زمین و چنگ میزدم و زار میزدم😭😭

ولی الان خدارو شکر بهترم

پاشو جونم

یاعلی بگو قوی باش 

زندگی همینه سختی زیاد داره

محکم باش

داد بزن گریه کن تو یه روز ولی دیگه تمومش کن 

ادامه نده 

می‌دونم ، ولی کاریش نمیشه کرد . دنیا سختگیر تر از اونیه که بذاره خوشحال باشی 💔به هر حال خداروشکر کن ...

خیلی تجربه سختی بود ولی دونستم هیییچ‌چیز از هیییچ‌کس بعید نیس حتی اونی که میگه من پاکترین و بهترینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=358859456]میدونی میومدم اینجا بعضیا میگفتن همه مردا خیانت میکنن بعضیاشونم لو نرفته من با خودم ...

خیلی سخته هر لحظه به یاد اون همه خاطره و آرزو میوفتی😭

شما چیکار کردی بچه دارین عزیزم

پاشو شامت رو آماده کنخودت رو بخدا بسپاربگو من تو رو وکیل خودم کردمبگو یه راهی بزار جلوم بهش بگو چقدر ...

آره میدونم خدا خیلی بزرگه میدونم خدا هوای بنده هاشو داره ولی من الان داغونم کاش خودش دست همه رو بگیره و منم کمک کنه تو بد جهنمو برزخیم😭

خیلی سخته هر لحظه به یاد اون همه خاطره و آرزو میوفتی😭شما چیکار کردی بچه دارین عزیزم

من طلاق دارم میگیرم آخراش هست

مهریه هم گذاشتم اجرا

آره یه بچه ۱۰ ساله که پیشه باباشه😔

یه چیز بهت بگم

اگه من خیانت شوهرم مثله شوهر تو بود بخاطر بچم تحمل میکردم و وایمیسادم

من شوهرم صیغه کرده و اصلا هم پشیمون نیست به همین دلیل دیگه راهی نداشتم

میخایی مهریت رو بزار اجرا فعلا 

حالا نرو قهر

من طلاق دارم میگیرم آخراش هستمهریه هم گذاشتم اجراآره یه بچه ۱۰ ساله که پیشه باباشه😔یه چیز بهت بگماگ ...

عزیزم از کجا معلوم کارای کثیف تری نکرده باشه شوهرم

نمیدونی چقد دین و قران و خدا سرش میشد من دیگه اعتمادی ندارم ولی هر روز دارم میمیرم روحم جسمم کلا نابود شده خودم دیگه خودمو نمیشناسم،هرلحظه بچمو میبینم میمیرم که این چه آینده بود نصیبمون شد😭😭

عزیزم دوری از بچه خیلی سخته از خدای مهربون میخوام خودش  کمکت کنه بهت آرامش بده ک بهترینارو برات رقم بزنه خانومی

شما چیکار کردی وقتی فهمیدی

من سریع تصمیم به طلاق گرفتم و اصلا هم تردید نداشتم و ندارم

آلان تاپیک هات رو خوندم

اگه هنوز خیانتش رو بروش نیاوردی

دیگه فعلا به روش نیار

سریع برو مهریت رو بزار اجرا و تامین خواسته بده که اگه اموالی داره توقیف کنن

فقط فعلا نفهمه که مهریه گذاشتی تاوقتی که پیامش واسش بره

بعد تصمیم بگیر بینم وایسی یا طلاق بگیری

اول به فکر مهریه باش

محکم باش 

من سریع تصمیم به طلاق گرفتم و اصلا هم تردید نداشتم و ندارمآلان تاپیک هات رو خوندماگه هنوز خیانتش رو ...

دقیقا میخوام ابنکارو کنم فقط یه سوال اینکه از زمان درخواست مهریه تا دادن پیامک بهش چقد زمان میبره  دوم اینکه هرچی ب نامش باشه توقیف میشه و بمن میرسه ب عنوان مهریه؟؟