2777
2789
عنوان

حیف اون همه عشق و علاقه که یه شبه نابود شد💔🥀

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 37 پست
عزیزم از کجا معلوم کارای کثیف تری نکرده باشه شوهرمنمیدونی چقد دین و قران و خدا سرش میشد من دیگه اعتم ...

ممنونم از دعات دوستم

خدا به تو هم آرامش بده عزیزم

خب دیگه اگه بخایی به این فکر کنی که دقیقا شوهرت چکارا کرده که نابود میشی

هیچی هر روز مردم الانم داخل برزخم،میدونم گوشی مخفی داره و میدونم دیگه همه چی نابود شدس ولی انکار و ا ...

برو تو ماشینش و بگیر یا شنود بزار داخل ماشینش منم احتمال میدم ک گوشی داشته باشه تو ماشینش و گشتم نبود ولی میخوام شنود بزارم بفهمم چی ب چیه شوهر من خیلی زرنگ زیر بار نمیره هرگز اگه بدون مدرک بگم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا میخوام ابنکارو کنم فقط یه سوال اینکه از زمان درخواست مهریه تا دادن پیامک بهش چقد زمان میبره د ...

حدود ۲۰ روز تا یکماه

مهریت چقدره؟

اگه عندالمطالبه هست آره همه به تو می رسه

بدو پس😁

یک صلاح خوب واسه انتقام داری

حدود ۲۰ روز تا یکماهمهریت چقدره؟اگه عندالمطالبه هست آره همه به تو می رسهبدو پس😁یک صلاح خوب واسه انت ...

۳۰۰تا مهریمه.. اخه اینکه میگن اگه یه خونه باشه ک خودش نیاز داشته باشه نمیریه بهش و این حرفا چی؟؟؟ میشه ایدی تلگرامم و بدم تو  تلگرام پیام بدیم یکم راهنمایی کنید اینجا یکم یخته