2777
2789
عنوان

من خیلی مامان بدی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 26 پست

بیخیال گل،الان فک میکنی واس دخترت مهمه؟؟نه والا،اصن مهم نیس که دعواش کردی،به نظرت متحول میشه؟بچه های امروزی واقعا رفتار باهاشون سخته،پسرمنم کلاس سومه میفهممت

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بوسش کن ازدلش دربیار. براش یه چی بخرآخرهفتست ببرش پارک. بخدایادمیگیره درس وجمع وتفریقو. حالایه کم دیرترچی میشه مهم اعتمادبه نفس وعزت نفسشه واینکه چیزای مهمترازدرسم هست که یادبگیره 

بیخیال گل،الان فک میکنی واس دخترت مهمه؟؟نه والا،اصن مهم نیس که دعواش کردی،به نظرت متحول میشه؟بچه های ...

اونکه الان تو حمام داره برای خودش شعر میخونه اما من عذاب وجدان گرفتم حالم خوب نیست 

مرسی عزیزم

قربونت بخداهممون که بچه داریم هم دردیم دخترمن ازدیروز که اومده لای کتاباشم بازنکرده داره فیلم میبینه پس فردام امتحان داره صدباربایدبگم درستا بخون. خداصبربده به ما مادرا

اونکه الان تو حمام داره برای خودش شعر میخونه اما من عذاب وجدان گرفتم حالم خوب نیست

به حرف بقیه ی کاربرا توجه نکن،اینا یا بچه ندارن یا بچه باهوش  ولی به درس دل نده ندارن،من قشنگ میدونم چی میگی،عذاب وجدان نداشته باش،کفش آهنی رو از پات در نیار به تمرین کردنت باهاش ادامه بده،روزی بخاطر اینکه زدیش تا موفق بشه دستاتو میبوسه

با من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار میکنم،روز مرد و‌جوانمردی: زادروز کوروش کبیر،روز زن: زاد روز دختر کوروش کبیر و اولین دریاسالار زن جهان،روز پسر زاد روز کمبوجیه پسر کوروش کبیر و از پادشاهان هخامنشی،من یک ایرانی ام
امسال درساشون هم خیلی سخت شده

تازه بدبختی من اینه پارسال یه معلمی داشت که بچه منو به صفر رسوند،همش دنبال کاردستی و نقاشی بود

پسر منم کلاس سوم. از یک‌مهر خیلی توجهم به درسشه. خیلی سختی میکشم ولی تاحالا به روی خودش نیاوردم. 

برا املاش ناراحت بود اتفاقا گف نمیرم روز املا . بهش قول دادم تک تک اشتباهای املاش ببوسم تا ببینه اشتباه ایرادی نداره. 

پسر منم یادگیریش عالیه ریاضی فلان...ولی املاش بطور عجیبی ضعیفه. 

حتی روز املا صبحش به معلم زنگ زم بخاطراملا روحیه ش داغونه، معلمم دمش گرم قرعه کشی سوری کرده بود اسم این درومد رفته بالاسرش تو املاش کمک کرده. 

واقعا نمیدونم راه درست برای درس ضعیفه بچه ها چیه. فعلا به روش نمیارم.  خودم عضو سازمان نخبگانم این بچه حق من نبود😢