من سال دیگه میخوام برم حوزه علمیه خواهران تا سطح چهار رو بخونم خب چکار کنم که تا مدیر دبیرستان دخترانه بشم اول باید معلم بشم و بعد مدیر مدرسه بشم معاون خوبه بشم یا مدیر مدرسه ؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگترین تا کوچکترین، در خدمت یک نظم بزرگتر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمهای از بینهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسانها بهعنوان آینههای او، برای برقراری رابطهای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمدهاند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همهچیز را به هم متصل میکند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است.
اموزش پرورش تحصیلکرده توی مراکز عالی خودش رو استخدام میکنه نه حوزوی رو
قدیم تر میشد ولی الان نه
مدیر مدرسه شدنم سابقه و پارتی زیادی میخواد
چطور بدیهیات رو نمیدونین
هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.
مادرم میشه که باید حوزه که درس خوندی طرح نو بری تا مدیر بشی
طرح نو چیه عزیزم
درخواست دادم اگه خواستی اکسپت کن
جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگترین تا کوچکترین، در خدمت یک نظم بزرگتر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمهای از بینهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسانها بهعنوان آینههای او، برای برقراری رابطهای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمدهاند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همهچیز را به هم متصل میکند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است.
هنوز جا داری باید سابقه داشته باشی خبما دبیرمون تو ۴۵ سالگی معاون شد
مامان گفته تو ۲۴ و ۲۵ میتونی بشی اونوقت من میتونم استاد شم و برم طرح نو مدیر بشم از حالا به این حال ارزو تو دلم داشتم باید چه کار هوایی بکنم چند سال سابقه داره ؟؟