2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برادر من داره میخونه فعلا فرندز رو به همشون دارن اموزش میدن.دوتا اموزشگاه

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

دخترم سه سالو نه ماهشه بنظرتون زبان ثبت نامش میکنن یا زوده الفبارو کامل بده کلماتم بیشتراز ده تا ولی نمیتونه بنویسه هنوز نقاشیم بلد نی تازع داره ی اشکال نامفهوم میکشه

فمیلی برای چه مقطعی خوبه؟

پسر من تازه رفته هیپ ۱

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

دخترم سه سالو نه ماهشه بنظرتون زبان ثبت نامش میکنن یا زوده الفبارو کامل بده کلماتم بیشتراز ده تا ولی ...

به نظرم تو این سن کارتون ببینه خیلی خوبه

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

دخترم سه سالو نه ماهشه بنظرتون زبان ثبت نامش میکنن یا زوده الفبارو کامل بده کلماتم بیشتراز ده تا ولی ...

عزيزم كمى زوده تا ميتونى كارتون انگليسي بزار معجزه ميكنه

و فلش كارت زبان بگير باهاش بازى بازى كار كن 

کارتون ببینه خوبه تو اینستا هستن پیجهای معتبر ک واسه این رده سنی و پایین تر کارتون و راه کارهای خوبی دارن واسه زبان