2777
2789
عنوان

بهش پیام دادم ولی پشیمونم الان

204 بازدید | 8 پست

البته پیامم کاری بود. ولی مجبور نبودم الان بهش پیام بدم. با هم رابطه احساسی داشتیم ولی احتمالا با کسی که مادرش میخواد ازدواج میکنه. منم بهش گفتم دیگه نمیخوام باهات صحبت تلفنی داشته باشم چون به هم می ریزم. حرف کاری هم فقط با پیام و ایمیل. اونم دیگه کاری نداشت بهم.

پیامی که امروز بهش دادم کاری بود ولی همش دارم خودمو سرزنش میکنم چون خیلی سرد جواب داد و بهم برخورده. من فوری غرورم جریحه دار میشه.

در ضمن چند روزه تو نی نی سایت ایموجی که میذارم بعد از پست تاپیک و کامنت اثری از ایموجی نیست. نمیدونم چرا اینطوری شده.

سایت خرابه

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خووت کات کردی دیگه انتظار منت کشی داشتی ولی چون اونم برخلاف انتظارت تا کرده ناراحتی ول کن بابا همون بهتر کات شد رفت اینم بدون اگر واقعا عاشق تو بود مادرش خدا هم میاورد پایین نمیتونست کاری کنه پسرش قید تو رو بزنه همیشه اگه پسرا دل شون گیر کنه واقعا گیر کنه زمین و زمان میدوزن به طرف برسن 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

قبلنا اگه پیام میدادم لااقل یه احوالپرسی میکرد الان فقط یک جمله جواب داد: «سلام. نه هنوز». البته منم احوالپرسی نکردم فقط نوشتم سلام وقت بخیر و بعد سوالم رو پرسیدم. ولی اون همون «وقت بخیر» رو هم نگفت. قبلنا میگفت. ایکاش پیام نمیدادم. تمام زندگیم شده کلنجار رفتن و وسواس فکری درباره یه مرد بی معرفت.

خب خووت کات کردی دیگه انتظار منت کشی داشتی ولی چون اونم برخلاف انتظارت تا کرده ناراحتی ول کن بابا هم ...

خیلی باهام خوب بود و برام کار هم پیدا کرد. دوستم داشت و همیشه از پیشرفتم خوشحال میشد. ولی نمیدونم چرا دلش پیشم گیر نکرد. هیچکس دلش پیش من گیر نمیکنه.