کرویلا مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 1280 عنوان تروخدا یه لحظه 105 بازدید | 9 پست من پارسال قلم چی بورسیه آنلاین بودم سال قبلش هم بودم ولی پارسال ازموناش رو ندادم اصلا امسال بورسیه ام میکنن؟ اگر مهر یا آبان ثبت نام کنم؟ و اینکه معدلم هم بالای ۱۹ نیست چیکار کنم 1404/06/16 | 15:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تعلیقیییییی عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 638 معمولا بورسیه ها بستگی به عملکرد و معدل قبلی بررسی میشن. اگر مهر یا ابان ثبت نام کنی شانس داری ولی بهتره قبلش با پشتیبانی سایت یا آموزش تماس بگیری و شرایط دقیقو بپرسی 🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️
کرویلا مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 1280 معمولا بورسیه ها بستگی به عملکرد و معدل قبلی بررسی میشن. اگر مهر یا ابان ثبت نام کنی شانس داری ولی ب ... ۲ سال بورسیه بودم سال قبل ولی ازموناش ندادم خیر سرم ، میترسم به خاطر غیبت بورسیم نکنن و اینکه معدلم هم کم بود
تعلیقیییییی عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 638 ۲ سال بورسیه بودم سال قبل ولی ازموناش ندادم خیر سرم ، میترسم به خاطر غیبت بورسیم نکنن و اینکه معدلم ... ببین اگه سال قبل از ازمونها غیبت کردی و معدلتم پایین بود ممکنه تاثیر بزاره ولی به پشتیبانی زنگ بزن ببین چجوریاس 🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️
کرویلا مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 1280 ببین اگه سال قبل از ازمونها غیبت کردی و معدلتم پایین بود ممکنه تاثیر بزاره ولی به پشتیبانی زنگ بزن ب ... شمارش چطوری بگیرم؟ میخوام به خود تهران زنگ بزنم چون شهرمون اصلاااا بورسیه نمیکنه
تعلیقیییییی عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 638 شمارش چطوری بگیرم؟ میخوام به خود تهران زنگ بزنم چون شهرمون اصلاااا بورسیه نمیکنه ببین این تماس با واحد بورسیه کانون قلمچی تهران هست ۰۲۱۶۴۶۳ داخلیشم ۱۱۲۶ هست برای تماسم میتونی از تلفن ثابت استفاده کنی 🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️
کرویلا مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 1280 ببین این تماس با واحد بورسیه کانون قلمچی تهران هست ۰۲۱۶۴۶۳ داخلیشم ۱۱۲۶ هست برای تماسم میتونی از تلف ... وای مرسی عزیزمم خدا خیرت بده
تعلیقیییییی عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 638 وای مرسی عزیزمم خدا خیرت بده قربونت برم موفق باشی 🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️
کرویلا مدیر استارتر عضویت: 1404/02/05 تعداد پست: 1280 زنگ زدی عزیزم موفق شدی؟ گفتم اواسط مهر زنگ بزنم الان سرشون شلوغه ممکنه بورسیم نکنن پارسال هم همینجوری بورسیه شدم اواسط مهر یا ابان بورسیه آنلاین میکنم خیلی ممنون از کمکت عزیزم 🌹😍