2777
2789
عنوان

تروخدا یه لحظه

85 بازدید | 9 پست

من پارسال قلم چی بورسیه آنلاین بودم سال قبلش هم بودم ولی پارسال ازموناش رو ندادم اصلا امسال بورسیه ام میکنن؟ اگر مهر یا آبان ثبت نام کنم؟ و اینکه معدلم هم بالای ۱۹ نیست چیکار کنم 

معمولا بورسیه ها بستگی به عملکرد و معدل قبلی بررسی میشن. 

اگر مهر یا ابان ثبت نام کنی شانس داری ولی بهتره قبلش با پشتیبانی سایت یا آموزش تماس بگیری و شرایط دقیقو بپرسی 

🎐 هـمـه چـیـز درسـت میشـه..🌱 ️ 

معمولا بورسیه ها بستگی به عملکرد و معدل قبلی بررسی میشن. اگر مهر یا ابان ثبت نام کنی شانس داری ولی ب ...

۲ سال بورسیه بودم سال قبل ولی ازموناش ندادم خیر سرم ، میترسم به خاطر غیبت بورسیم نکنن و اینکه معدلم هم کم بود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲ سال بورسیه بودم سال قبل ولی ازموناش ندادم خیر سرم ، میترسم به خاطر غیبت بورسیم نکنن و اینکه معدلم ...

ببین اگه سال قبل از ازمونها غیبت کردی و معدلتم پایین بود ممکنه تاثیر بزاره ولی به پشتیبانی زنگ بزن ببین چجوریاس 

ببین اگه سال قبل از ازمونها غیبت کردی و معدلتم پایین بود ممکنه تاثیر بزاره ولی به پشتیبانی زنگ بزن ب ...

شمارش چطوری بگیرم؟ میخوام به خود تهران زنگ بزنم چون شهرمون اصلاااا بورسیه نمیکنه

شمارش چطوری بگیرم؟ میخوام به خود تهران زنگ بزنم چون شهرمون اصلاااا بورسیه نمیکنه

ببین این تماس با واحد بورسیه کانون قلمچی تهران هست 

۰۲۱۶۴۶۳ داخلیشم ۱۱۲۶ هست برای تماسم میتونی از تلفن ثابت استفاده کنی 

زنگ زدی عزیزم موفق شدی؟

گفتم اواسط مهر زنگ بزنم الان سرشون شلوغه ممکنه بورسیم نکنن پارسال هم همینجوری بورسیه شدم اواسط مهر یا ابان بورسیه آنلاین میکنم خیلی ممنون از کمکت عزیزم 🌹😍