2777
2789
عنوان

شوهرم امروز بهم گفت همه زنا بی عرضه شدن یه بچه هم نمیتونن بیارن

| مشاهده متن کامل بحث + 3287 بازدید | 149 پست
معلومه ننه تو از مادرشوهر اسی هم بدتر بوده وگرنه تو سایت زنان و زایمان نمی لولیدی🤣

امسال شما وقتی میبینن کم میارن مثل شما توهین میکنن چون با توهین احساس غرور میکنن من دیگه جوابتو نمیدم از غرورت لذت ببر خخ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا درسته بخاطر غذا و ... خیلی نازایی زیاد شده

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بهش میگفتی کار ما زنا بچه داری و اوردن نیست 

ما کارای بزرگ دیگه هم بلدیم:🌚

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

بخدا جدی گفتم دیگه اهمیتی نداره برام

عزیزم انشالله خدا بهت یه دوقولو سالم و صالح بده 

ولی از یه جهت راست میگه چون سبک زندگی ها عوض شده بدن خانوما خیلی ضعیف شده من بارداری دومم سر لکه بینی خیلی اذیت شدم

مگه عرضه زن به زاییدن که هرکی هرچی بیشتر بزاد با عرضه تره،؟؟

شما هم انشالله به زودی نی نی دار میشی 

یه جوری جوابش بده که دیگه این حرف تکرار نکنه نه اینکه بگی برو یه زن دیگه بگیر

این بیشتر خودزنیه

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

اون وضعیت اعصاب و روان زیباشون برای همین فرت فرت بچه آوردن بود

تو ۳۰ سالگی پیر میشدن

الان فهمیدن دستگاه جوجه کشی نیستن 

نباید میگفتی زن دیگه اسی

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]