من دیشب و پریشب رابطه محافظت نشده داشتم،، ولی بعد رابطه هر دوشبش من سریع رفتم دستشویی ادرار کردم و خودمو شستم الان قرص اورژانسی پیدا نکردم، قراره بعد از ظهر همسرم از سرکار بیاد بخره بیاره،، ولی من الان واسه عفونت واژن دوتا قرص مترونیدازول مصرف کردم، خواستم بدونم تداخل پیدا نمیکنه وقتی قرص و مصرف کنم تاثیری نداره یا داره؟؟
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
پس اینایی که حامله شدن فک میکنی هر کدوم ۲۰۰ بار اقدام کردن که شدن؟
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
رابطه محافظت نشده یک بارشم خیلی خطرناکه و ریسکش خیلی زیاده
چی بگم عزیزم خوب چرا مراعات نمیکنی بعدشم اورژانسی بدن و پریودی رو بهم میریزه اورژانسی فقط سالی یه با ...
بخدا چن ماه یبار بشه که من همچین رابطه ای داشته باشم،همیشه حواسمون بوده ولی دیگه شانسه که قرصم پیدا نکردم صبح😢روی بسته قرص نوشته ۷۲ ساعت زمان داره که مصرف کنه ادم