2777
2789

چند تا سوال

۱) با همسرت کجا آشنا شدی ؟؟؟

۲)چند وقت ازدواج کردین؟؟؟

۳) بهترین صفات مردتون همسرت چیه؟؟؟

۴)آیا معارفی شما رو داشت ؟؟؟

۵)معیارتون برای ازدواج چی بوده ؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان باهاش دعوا کردم نه منفی هزار درصد احساس بدبختی باهاش دارم 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

۱سنتی شب خاستگاری دیدمش

۲، پونزده سال  

۳ منطقی مهربون زن دوست

۴ نفهمیدم چی گفتی 

۵ پول 

۱۰۰ درصد خوشبختم شکر خدا

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️                                                 

100 درصد راضیم 

رفیق بچگیام بود همسایه مون بود و رفت و امد داشتیم مامانشم رفیق صمیمی مامانمه 5 سال تو رابطه بودیم و بلاخرههه ازدواج کردیم

دی ماه سالگرد 5 سالگی ازدواجمونه

مهربون، همچی تموم، بادرک و... 

کراشم بود

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

دانشگاه.هفت سال.مهربون.اروم.بادرک.منطقی.چهارمیو نفهمیدم چیشد.اهریم والا علاقه ای به ازدواج نداشتم دیدمش گفتم باید مال من شه😂😂😂اصلا قبل اون فک‌نمیکردم یه مرد میتونه شکاک بددل خسیس باشه بعدش که متاهل شدم و با متاهلا افتادم دیدم نه همه جور ادم هست.

من و بیرون دیده بود با مادرش صحبت کرده بود

۸ سال

آرومه منطقیه پر تلاشه مودبه میشه روش حساب کرد

سوال چهارمتم نفهمیدم چیه

معیارم خانواده خوب تحصیلات دانشگاهی داشتن جربزه مودب بودن مشروب نخوردن و ..

الان دعوا کردیم حس خوشبختیم یکم پایینه🫠ولیییی

توی محل کارشون آشنا شدیم

یک ماهه ازدواج کردیم قبلش نزدیک ۹ ماه عقد بودیم

بهترین ویژگیش حامی بودنشه یه آدم امن کنارته که از چیزی نمیترسی( الان البته گفتگ در شرایط دعواییم😅 با لحن مسخره بخونین تا آشتی کنیم)

معرف نداشتیم معیارمم واقعا همون یکی بودن باور و ارزش هامون بود در پی اون رفتار هم درست میشه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛