پایین کمرم جای سوزن بیحسی ی درد مبهم و مداوم و بدی هس
وقتی میخوابم نمیتونم بلند بشم از جام
میخواسم ببینم این درد تا کی ادامه داره؟
البته تو حاملگی هم درد کمر داشتم
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
از شانسم ۵روز اولی استراحت نکردم بچه بستری بود. کمرم انگار که شکسته از درد
عزیزممم پس الان چیزای گرم بخور و استراحت کن از دستشویی فرنگی استفاده کن فشار نیاد زیاد نشین دراز بکش
اره باید همین کار کنم داغونم