این چه طرز غذا درست کردنه دختر.
اول باید گردوی میکس شده رو توی تابه بریزی با حرارت خیلی خیلی کم تفت بدی بعد یکم روغن بریزی.
نباید بذاری بسوزه فقط بوی عطرش بلند بشه.
توی زودپز پیاز و گوشت خورشتی رو تفت میدی با روغن.
ادویه نمک فلفل زردچوبه میزنی آب میریزی میذاری بپزه.
وقتی پخت تموم شد در حد دوتا یا یکی لیوان آب داشته باشه گوشتش.
پردوهارو اضافه میکنی.
ما گردو و پسته با هم میکس میکنیم.
بعد میذاری ریز بجوشه.
یه ملاقه کوچیک رب انار محلی میزنی برای ۴ نفر.
نصف اون رو شکر میریزی که ملس بشه.
بعدم میذاری جا بیفته و روغنش بیاد بالا.
متاسفم الان هیچ کاری نمیتونی برای این غذا بکنی.