2777
2789
عنوان

درد ودل دارم چرا مثل قبلنا نمیشم

628 بازدید | 69 پست

چرا آدمی که خیانت دیده اینقدر بی اعتماد میشه ؟

یبار یکیو که خیانت دیده بود قضاوت کردم 

گفتم چرا اینهمه کشش میده یا بزار و برو  یا ببخش و زندگی کن.

الان توی همون شرایطم ...نه پای رفتن داشتم و نه دل موندن

البته من شرایطم کمی متفاوته اون خانوم بچه هاش بزرگ شدن اما من بچه هام کوچیکن

خیلی بهم محبت میکنه اما همش مشکوکم ..میگم نکنه داره خیانت میکنه و داره با محبت به من وجدانشو آروم میکنه..

تا قبل از این قضیه نمی دونستم اعتماد چقدر ارزش داره...

بی اعتمادی خیلی درد بزرگیه ...

کاش بی اعتمادی درمان داشت ..الان ظاهرا باهم خوبیم خیلی خوشحاله که من آروم شدم ..

اما من از درون ویرانم هرروز به اون زن فکر میکنم ..

هرروز میگم چراااا؟

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

من نامزدم تو گذشته منو ول کرد رفت با یکی دیگه ازدواج کرد خیلی سال گذشته ولی حال دلم اصلا خوب نیست اعتماد به نفسم اومده پایین چون دختره خییییلی از من پایین تر بود همش با خودم میگم یعنی تو اون چی دیده بوده

بااینکه میدونم یه مرد گاهی نیاز به تنهایی داره اما هر وقت میخواد تنها باشه میگم نکنه بااون قرار داره...

گاهی میگم بیافتم دنبالش ببینم کار مشکوکی نمیکنه 

اما واقعا توانشو ندارم چون دفعه ی بعدی اگه وجود داشته باشه داغون میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نامزدم تو گذشته منو ول کرد رفت با یکی دیگه ازدواج کرد خیلی سال گذشته ولی حال دلم اصلا خوب نیست اع ...

حق داری ...من همسرم بارها به جان بچه هامون قسم خورده که تو هزار بار از اون سرتر بودی و هستی و واقعا هم همینه ..

اما گاهی باخودم میگم شاید اگه منم شبیه به اون بودم بهم خیانت نمیکرد

بااینکه میدونم یه مرد گاهی نیاز به تنهایی داره اما هر وقت میخواد تنها باشه میگم نکنه بااون قرار داره ...

اوضاع من بدتر از تو هست.یکساله  بعد فهمیدن خیانتش خونه رو هم ترک کرده و میگه مهریه ببخش برگردم 

بهتره کنکاش نکنین این میشه خود ازاری

انگاری از خودآزاری لذت میبرم ...دوست دارم در موردش بیشتر بدونم چه حرفهایی بینشون رد و بدل شده ..

چی شد که شوهرم از یه مرد سرد و بی عاطفه تبدیل به یه مرد عاطفی شد ..اون زن باهاش چیکار کرد؟

رابطمون در حد تلفنی بوده

اوضاع من بدتر از تو هست.یکساله بعد فهمیدن خیانتش خونه رو هم ترک کرده و میگه مهریه ببخش برگردم

خدا هدایتش کنه...بچه هم دارین؟

نه کنکاش نکنین اصلااااا من مطمئنم ایشون لغزش داشته فقط حسم میگه

میگه بدون تو میمیرم اما چطوری باور کنم ؟

تنها چیزی که میدونم اینه اگه با من خوب باشه حالش خوبه اگه بامن قهر باشه باهمه عالم قهر میکنه و سرجنگ داره