2777
2789
عنوان

منو نامزدم

1072 بازدید | 64 پست

منو یه اقایی باهم دوست بودیم اون زمان من ۱۳سالم بود و اون ۱۶،دوستی خیلی ساده ای داشتیم، رفته رفته عاشق هم شدیم جوری که بدون هم طاقت نداشتیم ولی خب تن به رابطه عاطفی نمیدادیم...هم اون میدونست عاشقشم هم من میدونستم خیلی دوسم داره

تو همانی که ز دیدار نگاهت مرا طاقت نیست.M💍                    متاهل متعهد😌                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روز ۲۸مهر که چند روزی از تولد ۱۴ سالگیم میگذشت باهم صحبت کردیم و تصمیم گرفتیم که دیگه همو ب عنوان دوست خطاب نکنیم و باهم ر.ل بزنیم،اون شب بهترین شب عمرم بود ،فکر میکردم خیلی خشبختم ام،اما نمیدونستم تازه شروع قصه خوردن و نگران بودنه

بابا خب کامل بنویسید دیگه این مسخره‌ بازیا چیه خورد خورد میگید😐😑

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

من دختری لجباز و عصبی ام و اون صبور و مهربون، همیشه با من مدارا میکرد حال بدمو خوب می‌کرد این رفتار باعث میشد عشق من زیاد تر بشه،ما از هم دور بودیم و امکان اینکه همو ببینیم نبود اول هم من مدرسه داشتم هم اون نمیتونستم همو ببینیم

بابا خب کامل بنویسید دیگه این مسخره‌ بازیا چیه خورد خورد میگید😐😑

از قبل تایپ کردم

هم من هم اون تلاش زیادی برای محکم تر کردن رابطه میکردیم، اما این وسط یه دختری بود که من نمیتونستم تحملش کنم،همیشه دلم میخاست از زندگیمون بره که شاد تر زندگی کنم ،دلم میخاست یه عشق بدون نفر سوم تجربه کنم،،،نمیدونی چقد سخته یکی بخاد اذیتت کنه و نزاره ب عشقت برسی

من هیچوقت نمیگم الهی بم.یره پدرش یطوری بشه مادرش یطوری بشه، همیشه میگفتم امیدوارم همونطوری که منو اذیت کرد اذیت بشه که از هزارتا مرررگ بدتره