2777
2789
عنوان

آیا تایپک من خار داره کسی نمیاد اگه تایپک رابطه نامشروع

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خودت دادی بهش

من سوال کردم من خودم هربار میخورم به بچم ندادم به دخترم سیب رنده کردم با عسل مخلوط کردم هر ۸ ساعت عالیه 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

داروی دومی در حال مصرفه یا تموم شده؟

اگه در حال مصرفه که مصرف کن تا 5یا 7روز بستگی به نظر دکتر داره

اگرم تموم شده دوسه روز بعدش معمولا چرک ها و خلط ها ازبین میرن

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

شیر زرد چوبه خیلی خوبه ولی برا نوزاد هم خوبه ؟؟

واسه همین بقیه میگن برودکتر منم دخترم۸سالشه میترسم 

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
دوره مریضی تو بدن هر نوزاد و کودک فرق داره اما اصل نقاهت و خارج شدن مریضی و ویروس ۱۴ تا ۲۱ روزه . شا ...

والا چند روزه دیوانه شدم دیگه

عشق الهی درجز جز زندگیم سرگرم کار است   

داروی دومی در حال مصرفه یا تموم شده؟اگه در حال مصرفه که مصرف کن تا 5یا 7روز بستگی به نظر دکتر دارهاگ ...

در حال مصرف آموکسی کولا ۲۲۸ صبح ۵ سی سی شب ۵ سی سی

عشق الهی درجز جز زندگیم سرگرم کار است   

واسه همین بقیه میگن برودکتر منم دخترم۸سالشه میترسم

عزیزم من دخترم پیش دبستانیه

وقتی سرما میخوره تا 2هفته سرفه داره

عادتشه کلا

چهار تخم یک قاشق چای خوری نم کن تو ابجوش بذار نعلبکی روش دم بکشه. هرروز یکبار درست کن بده بخوره برای سرفه عالیه مخصوصا قبل خواب

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

در حال مصرف آموکسی کولا ۲۲۸ صبح ۵ سی سی شب ۵ سی سی

تمومش کن

انشاءالله بعداز 2،3روز بعد تموم شدن اثرش رو میذاره