2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه اره ولی خب دلم خیلی میگیره

طبیعیه گلم 

ولی کلا کینه ای نباش چون هم تنها میمونی چون میگم تغریبا همه دلت میشکنن تو این دنیا 

هم اینکه خودت اذیت میشی

گذر کن از رفتاری بد ادما بذار رو حساب اینکه خودشون بی شخصیتن و مسبولیت رفتار اونا با خودشونه تقصیر تو ک نیست اونان ک باید خجالت بکشن ناراحت بشن

عاشقم❤️

طبیعیه گلم ولی کلا کینه ای نباش چون هم تنها میمونی چون میگم تغریبا همه دلت میشکنن تو این دنیا هم این ...

هی پیش خودم میگم اینا اینجوری میکنن شخصیتم میاد پایین ولی خب تنهایی سخته

هی پیش خودم میگم اینا اینجوری میکنن شخصیتم میاد پایین ولی خب تنهایی سخته

نه شخصیت تو با حرف دیگران پایین نمیاد

شخصبت خودشون پایین میاد

اونی ک رفتارش بده از زندگیت حذف کن ولی کلا بعضی چیزا قابل بخششه

عاشقم❤️

خوب چطوری ب دلرنگیریم

نه اینکه کلا ناراحت نشی ولی خب غصه ش یکبار بخور تموم بعد ببخش

من انقد مثلا دوستای صمیمی داشتم الان ندارمشون غصه رفتار اونارو نه ولی غصه تنهاییم میخورم گاهی اما باز میگم خب تنهاییم خیلی بد نیست همون بهتر اونا نیستن رفتاراشون بعضی وقتا اذیتم میکرد فلان

کلا بخشش خوبه اینکه یاد بگیری رفتار اون مشکل داشتع تقصیر تو نبوده تو خودت یه ادم کاملی بی نیاز از هر کسی

میتونی زندگیت ادامه بدی 

عاشقم❤️