2777
2789

زنگ زد داشتیم حرف میزدیم بحث رف رو شال و حجاب.من حجاب نمیذارم اکثرا.گف ازدواج ک کردیم شهر ما مذهبب ان باید حجاب بذاری چون گشت ممکنه ببرتت و نیست و نابود شی.من گفتم خودم بلدم چیکار کنم.عصبی شد دااااد زد سرم.من اروم باهاش برخورد کردم گفتم داد نزن.اونم اروم شد قربون صدقع ام رفت.بعد بحث رف رو اینکه من ۴ روز پشت سر هم دیدیمش(دو استان مختلفیم) و گشت منو گرف بخاطر حجاب.رفت همه اینا رو برا مادرش تعریف کرد...من گفتم چرا گفتی؟؟؟گف مگ چیه و باز داددددددد زد داد هاااا.من قط کردم بعد باز هی زنگ زد و دعوا ک چرا جوابمو نمیدی من گفتم با کسی ک مثل حیووون صحبت کنه حرف نمیزنم(پیش دوستام بودم اما اصلا دقت نکردن به حرفان.خوابگاهی ام)

اینم عصبی شد ک اره جلو دوستات بهم ب احترامی کردی...

دیدم بحث داغ شد رفتم تو سالن خوابگاه حرف زدم کلی دعواش کردم و اونم عصبی شد..گف چرا گوشی زدی رو اسپیکر جلو دوستات سرم داری داد میزنی(در حالیکه من تو سالن بودم) بعد گفتم ت  سالنم ولی باور نکرد بهم گف داری دروغ میگی دروغ گو...برو حوصلتو ندارم

خیلی قللبم شکست😔اولین باره بعد این همه سال (۲ سال)انقد دعوامون شد قصدمون جدیه ها.خانواده ها میدونن.ولی رسمی نشده هنوز.من مقصرم یا اون؟؟چیکار کنم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا که من فکرکردم باپسرت دعوات شده نوشتی با دو پسرم😃دوما اگه بااین بی اعصاب ادامه بدی ببخشیدا دیوونه ای

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
اولا که من فکرکردم باپسرت دعوات شده نوشتی با دو پسرم😃دوما اگه بااین بی اعصاب ادامه بدی ببخشیدا دیوو ...

منم فکر کردم با ۲ تا از پسراش دعوا کرد

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اختلاف فرهنگی دارید اون با حجاب میپسنده و تو علاقه به حجاب نداری مشکل بعدا جدی میشه..اکثر پسرای مذهبی طور راه میان که بعد دختر مورد علاقه را تغییر بدن.و دختر چون وابسته میشه معمولا تغییر میکنه...چه لزومی داره بگی گشت گرفتت .

بعدم مگه در چه حد تیپ میزنی که گشت میبردت...چون معمولا بدون روسری و شال کار ندارن.مگه برهنگی بدن و بدنم ا 

اختلاف فرهنگی دارید اون با حجاب میپسنده و تو علاقه به حجاب نداری مشکل بعدا جدی میشه..اکثر پسرای مذهب ...

مذهبی نیست

شهرشون خشک مذهبع

وگرنه با طرز لباسام تو شهرای دیگه کاری نداره

منم همینو میگم

نباید به مادرش بگه

امیر آقا با حجاب دوست داره یا فقط به خاطر گشت ارشاد میگه با حجاب باش؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

هلاکویی میگه تو قرارها و.. دیدید طرف عصبی هست فرار کنید! من اینو دیدم که عصبی هست فرار نکردم ... موندم بعد ۴سال با آسیب و... فرار کردم

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️