2777
2789

امسال با رتبه ۱۲هزار  اتاق عمل علوم پزشکی ارتش تهران اوردم اما متوجه ۳۰سال تعهدش شدم قصد دارم انصراف بدم برم بهمن  پیام نور زبان بخونم تا بعدا دوباره کنکور بدم اصن نمیدونم دارم چه گهی با زندگیم میخورم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاریه که شده اصلا خودت نباز ، مطمئن باش سال دیگه رتبه بهتری میاری فقط باید تمام تلاشت کنی و سفت و سخت بچسبی 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
کاریه که شده اصلا خودت نباز ، مطمئن باش سال دیگه رتبه بهتری میاری فقط باید تمام تلاشت کنی و سفت و سخ ...

سال دیگه نمیتونم بدم باید بره سال ۴۰۵خیلی دلم گرفته انقد درس خوندم اخرش باید برم پیام نور

سال دیگه نمیتونم بدم باید بره سال ۴۰۵خیلی دلم گرفته انقد درس خوندم اخرش باید برم پیام نور

خب همینو برو ... البته اگر نظر منو میخوای چون اتاق عمل درهرصورت ک توی بیمارستانه ..تازه مشکلی ک با این رشته هست استخدامی کمشه که شما دیگه این مشکل رو هم ندارید 

من بودم میرفتم 

ی ترم بخونی فک کنم بتونی با کارنامه سبز تغییر رشته و دانشگاه بدی 

اگ الویت پایین ترت جاهای دیگرو زده و نمرشو آورده باشی

مطمئنی سی ساله؟

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂
خب همینو برو ... البته اگر نظر منو میخوای چون اتاق عمل درهرصورت ک توی بیمارستانه ..تازه مشکلی ک با ا ...

ولله موندم برای ثبت نامشم کارمند رسمی می‌خواد که اونم نداریم نمیدونم چکار کنم

چرا نمیتونی؟ تحقیق کن اگر شدنیه تو این یکسال برو درسای عمومی پاس کن بعدا هر رشته ای بری لااقل عمومی ها رو خوندی

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
ن عزیزم کارنامه سبز هستش ولی بعد یک ترم خوندن ارسال میشه به آموزش دانشگاه من خودم رشتمو عوض کردم ترم ...

واقعاً یه رشته تو خود اون دانشگاه باید بخونی یا میتونی رشته دیگه تو دانشگاه دیگه بخونی؟