2777
2789
عنوان

بعد از یکسال برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2312 بازدید | 70 پست
برای منم رفته و حقیقتش رو بخوای من نمیدونم که برمیگرده یا نه درحال حاضر تولدم چن روز دیگس امید دارم ...

95روزبعد از کات تولدم بود منم امید داشتم تبربک بگه ولی نگفت نزدیکیای مغرب دیگه نفسم بالا نمیومد خیلی برام سخت بود وقتی من این لحظه ها رو تنهایی پشت سر گذروندم دیگه بودنش به چه درد میخوره

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
حاجی دلتنگی میگذره این روزا میگذره اصلا دلتنگی بخشی از رفتنه وقتی برای خودت ارزش قائل نشی اون چطور ب ...

اولش با دروغ شروع کرد که من حاضرم با تو تو یه روستا و بدون ماشین و .... زندگی کنم  ، آخه بکی نیست بگه مجبوری دروغ بگی ، همون اول بگو هدفت چیه که با احساسات به نفر هم بازی نکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی من یکبار عاشق شدم الان بیش از یکسال و نیم میگذره حتی به هیچ شخص دیگه ای فکر نکردم ، نمیدونم چرا ...

نپذیرش، تو این یکسال و نیم کجا بود ؟ آدم جواب خوبی رو با خوبی میده.

ولی درکل باور نمیکنم ی آقا درگیر یه خانوم بشه. ندیدم تا حالا

95روزبعد از کات تولدم بود منم امید داشتم تبربک بگه ولی نگفت نزدیکیای مغرب دیگه نفسم بالا نمیومد خیلی ...

همه به من میگن تبریک نمیگه و دیگ نمیاد ولی خب آدمیزاد به امید زندس دیگ

به قول امضات مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

خیلی طولانی هست سالها قبل آشنایی ما وقتی بود ایشون با یکی رل بود بعد بین ما دوستی معمولی بود تو دوست ...

باز هیچ توجیهی نداره 

اگه واقعا عاشق هم بودید نمیزاشتید کار به اینجاها بکشه ، کسی که عاشق واقعی باشه نمیتونه اعتراف نکنه ، نمیتونه زود ازدواج کنه ، به هر دری میزنه تا عشقش از دست نده ، خب شما دوتا که همش در حال رل و نامزد بودید بخاطر این چیزا بیخیال هم شدید چون یا اون رل داشت یا شما نامزد 

ولی الان که متاهل هست اعتراف می‌کنه و شما هم اوکی میدی ؟؟ 

موقعی که رل داشت میگفتی نه وارد رابطه نمیشم و فلان الان که زن داره وارد میشی؟؟!!

نپذیرش، تو این یکسال و نیم کجا بود ؟ آدم جواب خوبی رو با خوبی میده.ولی درکل باور نمیکنم ی آقا درگیر ...

ولی به نظر من هر مردی ، یکبار برای اولین بار شدیدا درگیر زن میشه و براش تلاش میکنه بعد از اون حرف شما قبوله دیگه احساساتی نیست که بخواد درگیر بشه ، گویا دل آدم سنگ میشه

برای منم رفته و حقیقتش رو بخوای من نمیدونم که برمیگرده یا نه درحال حاضر تولدم چن روز دیگس امید دارم ...

به نظرم کسی که رفت دیگه تمومه، باید قیدشو زد حتی اگه با جون و دل دوسش داری

ولی به نظر من هر مردی ، یکبار برای اولین بار شدیدا درگیر زن میشه و براش تلاش میکنه بعد از اون حرف شم ...

اره یکبار عاشق میشه برای یکی ، بعدش سعی میکنم بقیه رو عاشق خودش کنه و بره

ببین وقتی حالت خوب شد و تونستی یه رابطه جدید بسازی، کار بقیه رو نکن. کار دوست دخترت رو انجام نده. هنوز پایبند باش به رابطه . آدما رو عاشق نکن و نرو 

باز هیچ توجیهی نداره اگه واقعا عاشق هم بودید نمیزاشتید کار به اینجاها بکشه ، کسی که عاشق واقعی باشه ...

خب ده سال هم شروع آشنایی ما میگذره اینم در نظر بگیرید خب چند سال کاملا بیخبر بودیم تو همین مدت ازدواج کرد هر دو خیلی جوون بودیم شروعش اون شرایطش یه دفعه خیلی تغییر کرد از لحاظ مالی خیلی بهتر شد یعنی شرایط ساده نیست خیلی پیچیده است عشقش رو باور دارم حتی اگه رفتارش رو غلط بدونم 

💙❤️🤍

اولش با دروغ شروع کرد که من حاضرم با تو تو یه روستا و بدون ماشین و .... زندگی کنم ، آخه بکی نیست بگ ...

هیییی بعضی ها تکلیفشون باخودشونم مشخص نی

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
دقیقا برای منم همینطوره با اینکه دلم براش لک میزنه ولی وقتی بهم گفت حتی بهش نگاه نکردم و سریع از اون ...

جیگر شما بحثت جداست طرف متاهله 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

خب ده سال هم شروع آشنایی ما میگذره اینم در نظر بگیرید خب چند سال کاملا بیخبر بودیم تو همین مدت ازدوا ...

دست بردار از این کار 

تو این باتلاق نرو ، این حرف من یادت باشه اون عاشق زنشه و تو بازیچه هوس اون هستی ، چند سال دیگه کامل متوجه میشی و میفهمی . اون هیچ وققققت زنش طلاق نمیده و ملکه زنگی اون همسرشه . اصلا تو میخوای به کجا برسی تو این رابطه ؟! بری زن دوم بشی ؟ 🤔