reyhaneh_000_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/20 تعداد پست: 421 عنوان رژیم فستینگ 50 بازدید | 4 پست میخوام رژیم فستینگ بگیرم کسی اینجا هست گرفته باشه؟جواب داده؟چقدر کم کردید؟یه توضیحی بدید درمورد رژیمتون مُـعلمِ آینـده🤍📚 1404/08/08 | 21:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fati_vl عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 578 اره من تو دوماه ده کیلو کم کردم شام نمیخوردم و در طول روز هم هیچی نمیخوردم بجز ناهار گاهی هم چایی آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)
reyhaneh_000_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/20 تعداد پست: 421 اره من تو دوماه ده کیلو کم کردم شام نمیخوردم و در طول روز هم هیچی نمیخوردم بجز ناهار گاهی هم چایی بدنت اذیت نمیشد؟یعنی فقط ناهار؟تا آخر شب ضعف نمیکردی؟هیچ چیزی حتی چیز های ویتامین دار نمیخوردی؟ مُـعلمِ آینـده🤍📚
fati_vl عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 578 بدنت اذیت نمیشد؟یعنی فقط ناهار؟تا آخر شب ضعف نمیکردی؟هیچ چیزی حتی چیز های ویتامین دار نمیخوردی؟ اهان یادم رفت بگم اینو که میوه میخوردم بجای شاممولی هر از گاهی یه شام سبک میخوردم طوری که فقط ضعف نکنم سیر نمیخوردم اصلا آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)
reyhaneh_000_0 مدیر استارتر عضویت: 1404/06/20 تعداد پست: 421 اهان یادم رفت بگم اینو که میوه میخوردم بجای شاممولی هر از گاهی یه شام سبک میخوردم طوری که فقط ضعف ... مرسی گلم ببخشید اینقدر سوال میپرسمدر هفته چقدر کم میکردی ؟ مُـعلمِ آینـده🤍📚