2777
2789
عنوان

بعد از یکسال برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2311 بازدید | 70 پست
اره یکبار عاشق میشه برای یکی ، بعدش سعی میکنم بقیه رو عاشق خودش کنه و برهببین وقتی حالت خوب شد و تون ...

دقیقا شاید  چون حس میکنم از این به بعد قراره  از محبت کردن بترسم ، سعی میکنم سمت هیچ دختری نرم که بخوام با احساساتش بازی کنم 

ولی اون تو کمتر از سه ماه یکی رو جایگزین کرد، هنوز هم باورم نمیشه چطور تونست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دیگه حس خاصی ندارم و کمتر اذیت میشم خداروشکر، منم سنگ دل شدم انگاری

منم همینم شرایط شمارو تجربه کردم غرورم نابود شد الان تحملم بیشتر شده کمتر غصه میخورم ولی زخمش هیچ وقت ترمیم نمیشه

همه به من میگن تبریک نمیگه و دیگ نمیاد ولی خب آدمیزاد به امید زندس دیگبه قول امضات مگر دشمن کند اینه ...

میدونم😔

تحمل کن میگذره خیلی خیلی سخته ولی تموم میشه یه روز حال هردومون خوب میشه

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

سلام دوست عزیزم خوبی ؟ خیلی وقته ازت خبر ندارم 

راستش شما باید خوشحال باشی ک اون خانم ذات واقعی خودش و نشون شما داد .. متاهل هستن و برگشتن به اکس ؟ تعهد شون کجاست ؟ ازدواج شون چه نقشی در زندگی و رفتار شون داشته ؟ فرض کنید با این خانم ازدواج می‌کردید ، اون موقع اینجوری دور تون میزد . حقیقت اینه خدا دوست داشت ک نجاتت داد ، میگن خدا میدونه چیکار میکنه ، میاد نجاتت میده ولی ما آدما اسم شو میزاریم شکست عشقی…

ب خدا توکل کن و از اون دختر دوری کن بدون ک خدا تقاص دل شما رو ازش خواهد گرفت

اینم ازدواج کرده ، الان اومده میگه بدون تو نمیتونم و همش به فکرتم و فک کردم میتونم فراموش کنم و ...م ...

همون دختره ک گفتید افسرده بود و خوبش کردید بعد ولتون کرد؟ خب دوباره برگشته؟ شما قبولش کردید؟ 

همون دختره ک گفتید افسرده بود و خوبش کردید بعد ولتون کرد؟ خب دوباره برگشته؟ شما قبولش کردید؟

دقیقا اصلا ازش انتظار نداشتم ولی ...

خیلی دوستش دارم هنوزم امینه،ولی خب دیگه قبولش نکردم