2777
2789
عنوان

بعد از یکسال برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 2311 بازدید | 70 پست
آشنایی ما برای قبل ازدواجش بوده

اون تورو انتخاب نکرد

رفت دوراشو زد پس برای حست ارزش قائل باش 

برای خودت تولیاقت بیشتر از اینه یکی کنارت باشه که جسم وروحش برای یه نفر نیست 

بااینکه سخته ولی این دندون لقو پرتش بزن مرگ یه بار شیونم یه بار این برا تو مرد نمیشه 

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون تورو انتخاب نکردرفت دوراشو زد پس برای حست ارزش قائل باش برای خودت تولیاقت بیشتر از اینه یکی کنار ...

دقیمت وقتی انتخاب اصلیش یه نفر دیگه بوده پس اگر هم دوسش داری باید بگی خدافظ

ببین اگه عشق واقعی باشه از بین درد و‌ کدورت و رنجش هم راه خودش باز میکنه

پس چرا تو رو نگرفت ؟؟! 

ببین عزیزم خودتو گول نزن با حرفای قشنگ !!! 

عشق کلمه مقدسی هست ، یا معنی عشق رو نمیدونی یا خودتو زدی به کوچه علی چپ 

اسم رابطه شما هوس و کثافت کاری هست 

من چند تا تاپیک قبلی شما رو خوندم

مگر نگفتی ازدواج کرده؟ خب چرا اومدن دوباره؟ 

طلاق گرفته؟؟

با این تاپیک های قبلی میگم که واقعا برگشتش رو قبول نکن. شما گفتید کمکش کردید حالش خوب بشه اما به جاش رفته با یکی دیگه دوست شده و ازدواج کرده

حالا حرف دلم، من باور نمیکنم یه آقا اینقدر خوب باشه که به یک خانوم بی منت کمک کنه؟ باور نمیکنم یه آقا درگیر محبت یه خانوم بشه و فراموش نکنه، باور نمیکنم یه آقا عشقش رو فراموش نکنه

من فقط باور میکنم آقایون دورغ میگن، عاشق میکنند، میرن، درگیر هیچ عاطفه ای نمیشن

ممنون ک کل حرفای زندگیمو توی 5 خط گفتی

ممنون عزیزم😔

خودم ذره ذره آب شدن خودمو دیدم میدونم یه روز بر میگرده ولی مثل قبل هیچ شوقی براش ندارم حتی آخرین بار که اینطور سرد شده بود فقط تولدشو تبریک گفتم دیگه مثل قبلنا براش تدارک ندیدم مگه ما هم آدم نیستیم مگه توجه نمیخوایم 

بهش گفتم بی تو میمیرم نمیتونم پس کجاست.... برگرده که چی 

منو نابود کرد و رفت نمیخوامش ولی با خاطراتش تا ابد زندگی میکنم😭

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
فکر کردی کار تو درسته؟ ن جونم از الان شدی ی خونه خراب کن ک چن روز دیگه بهت تهمت هرزگی میزنن

ببین فکر نکن باهات چپم و ... پس حقیقتو خوب بخون اگ عاشقت بود تو رو ب هر قیمتی می‌گرفت و نمی‌رفت با یکی دیگه ازدواج کنه مخصوصا پسر جماعت رو نمیشه مجبور کرد از عشقش بگذره هر جوری باشه ب دستش میاره اینکه توو فیلمای تورکی میبینی اسمش عشق نیس اونا برا جذب مخاطبه ولی در اصل این کار نهایت هرزگیه

ببین اگه عشق واقعی باشه از بین درد و‌ کدورت و رنجش هم راه خودش باز میکنه

عشق اون اگه واقعی بود منو بین این درد و رنج ول نمیکرد💔

پس لیاقت عشق منو نداشته

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
دقیمت وقتی انتخاب اصلیش یه نفر دیگه بوده پس اگر هم دوسش داری باید بگی خدافظ

حاجی دلتنگی میگذره این روزا میگذره اصلا دلتنگی بخشی از رفتنه وقتی برای خودت ارزش قائل نشی اون چطور برات بشه اون میخواستت نمیرفت میخواستت میموند رفته دیده مث تو نیست اومده بخوره تو سرش این برگشت الانم بهتر پیدا کنه باز میره

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
ممنون عزیزم😔خودم ذره ذره آب شدن خودمو دیدم میدونم یه روز بر میگرده ولی مثل قبل هیچ شوقی براش ندارم ...

برای منم رفته و حقیقتش رو بخوای من نمیدونم که برمیگرده یا نه 

درحال حاضر تولدم چن روز دیگس امید دارم حداقل تبریک بگه ک همه میگن نمیگه منو انفالو و بلاک هم کرده 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

پس چرا تو رو نگرفت ؟؟! ببین عزیزم خودتو گول نزن با حرفای قشنگ !!! عشق کلمه مقدسی هست ، یا معنی عشق ر ...

خیلی طولانی هست سالها قبل آشنایی ما وقتی بود ایشون با یکی رل بود بعد بین ما دوستی معمولی بود تو دوستی و رفاقت خیلی کمکم کرد نگو عاشقم بوده بعدش با رلش کات کرد من اون وقت با یکی دیگه آشنا شدم اینم نیومد جلو فهمیدم با یه دختر دیگه نامزد کرده رفتم بهش تبریک بگم گفت نامزدیش هم بهم خورده دیگه کلا کات کردیم رابطه منم بهم خورد بعد الان فهمیدم ازدواج کرده ولی ابراز علاقه م عشق قدیم میکنه 

💙❤️🤍

اره، خودش میدونست چقدر دوسش دارم ولی رفت جایی که سود بیشتری براش داشت الان فهمیده چه خبره

مساله اصلا پشیمون شدن نیست

مساله اینه که آدم متاهل که برگرده یعنی تعهد حالیش نباشه حیلی پسته

اتفاقا چه خوب که موقعیتش پیش آمد و رفت 

وگرنه حتی با شما ازدواج کرده بود هم امکان داشت هرز بره

من چند تا تاپیک قبلی شما رو خوندممگر نگفتی ازدواج کرده؟ خب چرا اومدن دوباره؟ طلاق گرفته؟؟با این تاپی ...

ولی من یکبار عاشق شدم الان بیش از یکسال و نیم میگذره حتی به هیچ شخص دیگه ای فکر نکردم ، نمیدونم چرا ولی واقعا انگار احساساتم رو کشت ، اعتماد رو گرفت 

خیلی کمکش کردم ولی فکر نمیکردم قدر نشناس باشه 

الان فهمیده چه خبره