2777
2789
عنوان

خانما توروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 48 پست
من افسردم از وقتی زایمان کردم شوهرم همش ب خانوادش میچسبه بمن توجه نکرده ک حال من خوب شه

عزیزم حتمابرودکتر...دارومیده حالت جامیاد......

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه این چه حرفیه آخه منم دختر همسن نی نی شما دارم حالا خودتون رو اذیت نکنین کم کم یادش میره ولی شما ی ...

ممنون عزیزم اما شرایط زندگی من سخته سه ماه تنها توخونه بودم بادخترم توشهر عریب هیچکس بهم نگفت خرت ب چند همسرمم سرکار بود یکی از خانوادش احوال مارو نگرفتن الانم دخالت میکنن عصبی شدم دخترم خیلی ضعیفه زدمش جگرم داره میسوزه دستم بشکنه

خواهان کسی باش که خواهان توباشد😝
من افسردم از وقتی زایمان کردم شوهرم همش ب خانوادش میچسبه بمن توجه نکرده ک حال من خوب شه

ميفهممت عزيزم سعي كن با همسرت صحبت كني و صادقانه و با محبت بهش بگي كه چقدر وجود اون و توجهش توي خونه ميتونه براي شما و بچتون آرامش بخش باشه 

اگه دوستي داريد كه رابطتون باهاش خوبه سعي كنيد بيشتر ببينيدش

خانواده ي خودتون همسرتون و... بريد بيرون جاهاي تفريحي ... خريد كنيد.. كلاس ورزش بريد براي روحيه عاليه

كلا سعي كنيد خيلي تنها نباشيد

الان عذاب وجدان گرفتم اولین باره اینکارو کردم دستام میلرزه

وقتی تو بغلت بگیریش هم اون آروم میشه هم خودت.گلم خودتو ناراحت نکن،کاملا مشخصه که تا به حال باهاش همچین برخوردی نداشتی،چون خودتم خیلی اذیت شدی بعداز اینکار.سعی کن فراموش کنی.😍

🌟عجب صبری خدا دارد،که پرده برنمیدارد🌟
عشفم برای هر کسی ممکنه پیش بساد  درست نبوده رفتارتون ولی درککک میکنم به هر حال ادم یه وقت ممکن ...

تاحالاکسی بامن اینجوری حرف نزده بود مرسی دوست عزیز

ممنون عزیزم اما شرایط زندگی من سخته سه ماه تنها توخونه بودم بادخترم توشهر عریب هیچکس بهم نگفت خرت ب ...

خیلی ناراحت شدم انشالله درست میشه اشک تو چشمام جمع شده نمیدونم چی بگم ببخشید اگه ناخواسته بیشتر ناراحتتون کردم یه لحظه حال نی نی تون رو تصور کردم ولی کاریه که شده دیگه خودتون رو ناراحت نکنین بیشتر از این

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
بخدا خواستم برم مادر شوهرم میگه روانی شدی میخوای بری دکتر

به اون ربطی نداره....روحیه ت کسله.......اصلانیازی نیس اونابدونن

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
ميفهممت عزيزم سعي كن با همسرت صحبت كني و صادقانه و با محبت بهش بگي كه چقدر وجود اون و توجهش توي خونه ...

خانواده همسرم سایه منو با تیر میزنن خانواده خودمم از خانواده همسرم ناراحتن خونه منم نمیان انقد اونا بی احترامی کردن بهشون