2777
2789
عنوان

خانما توروخدا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 48 پست
ای بابا😔😔😔 بروبغلش کن بوسش کن خواهشاعصبی میشی وسیله موردعلاقه بچتوبذارجلوش تاسرگرم بشه دور وبرت ...

الان عذاب وجدان گرفتم اولین باره اینکارو کردم دستام میلرزه

خواهان کسی باش که خواهان توباشد😝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکار کنم من داغونم افسردم هیچکسم ندارم کمکم کنه

خب نداشته باشي مگه ما داريم؟؟؟ فك كردي فقط خودت تنهايي؟؟؟ نه همه مق تو غصه داروتنهان مشكلات داره از پا درشون مياره ولي تصميم گرفتن يه مادر قوي باشن.... اينقد نگو من افسرده ام... قهرمان بچه ات باش

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.
چکار کنم من داغونم افسردم هیچکسم ندارم کمکم کنه

عزيزم اونم تو اين دنيا هيچكسو نداره بجز شما نياز به حمايتت داره باهاش دوست باش رفيق لحظه هاش شو هم تو تنها نيستي هم اون

همه نی نیا گاز میگیرن دختر من یه جوری گاز میگیره جاشم می مونه چطور دلتون اومد صورت نی نی برگ گله  

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
ای بابا برو بغلش کن بوسش کن از دلش درار.گاهی پیش میاد دست خودت نبوده ماهم خوب نیس بیشتر سرزنشت کنیم

تقصیر همسرمم هست بجای اینکه ب من برسه همش ب خانوادش میرسه من ۱۵ ماهه افسردم بعد زایمان هیچکس بهم توجه نکرد

الان عذاب وجدان گرفتم اولین باره اینکارو کردم دستام میلرزه

کاریه که شده عزیزم

بروبغلش کن ببوسش وشادش کن

دیگه حواست جمع کن

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
تقصیر همسرمم هست بجای اینکه ب من برسه همش ب خانوادش میرسه من ۱۵ ماهه افسردم بعد زایمان هیچکس بهم توج ...

عزیزم تو شرایط بدی هستی میدونم ولی توروخدا سعی کن موق عصبانیتت بچتو نزنی منم عصبی میشم چن بار پیش اومده زدمش وکلی هم ناراحت شدم 😔

خدایا مرسی عشقمو آفریدی  

آخه اون که خییلی کوچولو و معصومه،از عصبی بودن شما هم چیزی نمیفهمه😔.عزیزم سعی کن به خودت مسلط باشی.به این فکر کن که دخترت بعدها میشه همدمت و بخاطر اون با افسردگی و عصبانیتت بجنگ.الانم آروم باش و برو بغلش کن.

🌟عجب صبری خدا دارد،که پرده برنمیدارد🌟
عزيزم اونم تو اين دنيا هيچكسو نداره بجز شما نياز به حمايتت داره باهاش دوست باش رفيق لحظه هاش شو هم ت ...

من افسردم از وقتی زایمان کردم شوهرم همش ب خانوادش میچسبه بمن توجه نکرده ک حال من خوب شه

عزیزم تو شرایط بدی هستی میدونم ولی توروخدا سعی کن موق عصبانیتت بچتو نزنی منم عصبی میشم چن بار پیش او ...

خدا از خانواده شوهرم نگذره من توشهرغریب تکوتنها با این بیماری دارم این بچه رو بزرگ میکنم عصبیمم میکنن

من دیگه خیلی داغونم 

نه این چه حرفیه آخه منم دختر همسن نی نی شما دارم حالا خودتون رو اذیت نکنین کم کم یادش میره ولی شما یادتون نره که تنها پناه دخترتون هستین

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

هرموقع انقدرعصبی شدی پاشوبروتویه اتاقی زیردوشی جایی یکم به خودت بدوبیراه بگو وبیابیرون.....به هیچ شکلی نذار دستت روبچت بلندشه.....بچه زدن نداره...زدن بچه شر داره.....محاله تاوان نداشته باشه

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤