2777
2789
عنوان

روز جمعه خود را چگونه گذراندید💔🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 51 پست

واسه سلامتی و ظهور امام زمان صلوات فرستادم

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ۱۰ خوابیدم برای استراحت..

لباسا رو ریختم تو ماشین بشوره

گردگیری 

جارو کشیدن

دوش گرفتن

وسطاش ناهار خوردم

الانم میخوام چای بخورم و بعدش برم کافه و بازار بچرخم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

حال خوبی ندارم میخوای نگم

از صبح دلتنگ دختر بی معرفتیم که با نامردی ولم کرد و رفت

الان 9 ساله.واقعا خنده داره.کلی قرص میخورم.تراپی میرم هر هفته.شاید بالای 50 میلیون این چند سال خرج کردم ولی دریغ از یکم بهبودی

حالم از خودم و افکارم بهم میخوره.دلم میخواد سرمو بکوبم به دیوار

اگه خودکشی گناه نبود کی تا الان رفته بودم

میخوان بگین ضعیفم یا هر چی ولی نمیتونم بیخیالش بشم.هم زندگی خودمو زهر کردم هم مامان بیچارمو

وقتی که خدا در دل های شکسته جای دارد،چرا به دستان کسی که بارها دلم را شکست بوسه نزنم...

شاید یکم بخندی

😂😂

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

حال خوبی ندارم میخوای نگماز صبح دلتنگ دختر بی معرفتیم که با نامردی ولم کرد و رفتالان 9 ساله.واقعا خن ...

ی هدف پیدا کن

و دنبالش برو.

شاید از بی هدفیه که بعد ۹ سال اینقدر آزارت میده

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹