2777
2789
عنوان

روز جمعه خود را چگونه گذراندید💔🍂

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 51 پست
حال خوبی ندارم میخوای نگماز صبح دلتنگ دختر بی معرفتیم که با نامردی ولم کرد و رفتالان 9 ساله.واقعا خن ...

می‌دونم حالتون خوب نیست ولی میشه بپرسم اون دختر چه ویژگی داشتن که شما انقدر دوسش داشتی؟

می‌دونم حالتون خوب نیست ولی میشه بپرسم اون دختر چه ویژگی داشتن که شما انقدر دوسش داشتی؟

یه دختر معمولی

سوالی که همه تراپیستهام ازم میپرسیدن

شاید واسه همه عادی بود ولی واسه من خاص بود.عشق اولم بود.سرش منطق ندارم.همش احساسه

وقتی که خدا در دل های شکسته جای دارد،چرا به دستان کسی که بارها دلم را شکست بوسه نزنم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دختر معمولیسوالی که همه تراپیستهام ازم میپرسیدنشاید واسه همه عادی بود ولی واسه من خاص بود.عشق اول ...

حیف این احساس دعا میکنم دلتون آرامش بگیره 

من برعکس شما از آقایی خوشم میاد و صادقانه دوستش دارم اما اون همش به فکر سو استفاده 

حیف این احساس دعا میکنم دلتون آرامش بگیره من برعکس شما از آقایی خوشم میاد و صادقانه دوستش دارم اما ا ...

مرسی.من دیگه از همه چی ناامید شدم.با اینکه جونم واسه اون دختر در میره با غصه از خدا خواستم اگه به هر دلیلی قسمت من نیست پس لااقل کمکم کن فراموشش کنم.بهش بی حس بشم.این دیگه چه ضرری داره؟ هم خودم راحت میشدم.هم اون دختر دیگه مزاحمش نمیشدم ناخواسته.خدا حتی همین کارم واسم نکرد.مگه خدا نیست؟ مگه قدرت نداره؟ مگه صلاح بندشو نمیخواد؟ من چجوری چنین خدایی رو دوس داشته باشم.کارم به کفر کشید سر این دختر

وقتی که خدا در دل های شکسته جای دارد،چرا به دستان کسی که بارها دلم را شکست بوسه نزنم...

دور و بر 3بچه نیستم

۳؟؟

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣