2777
2789
عنوان

کار داداشم از جلو چشمم نمیره دلم خیلی گرفته ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 57 پست
۱۶

شما خودتو درگیر نکن 

تربیت والدین شما سهل انگارانه است

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از داداشت نیست مشکل از پدرت که اینجوری براش خرج میکنه دو دفعه که پول نده مجبور میشه خودش بره سرکار و قدر پولش رو بدون... اینجوری پیش برید یه تن پرور بی عرضه تحویل جامعه میدین ....

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

مادرشون فوت شده

خدا رحمت کنه 

پس پدرشون بد تربیت کردن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

اخه واقعأ نسبت ب همسن و سالای خودش بیش از حد خرج میکنه بکنه من مشکلی ندارم ولی حداقل ی ذره هم فکر بابام هیچی فکر خودش باشه ی فروشگاه نزدیک خونه ماست انقدر ارزون و جنس خوب میده همه چیشو باور کن همیشه صف از شهرستان میان خرید میکنن ازش من خیلی اروم بهش گفتم خب برو از اونجا بخر میگه من از اینجور جاهای ارزون خرید نمیکنم هیچکدوم از رفیقاش ن موتور دارن ن ماشین بابام هردورو داده بهش بازم هرروز اعصاب بابامو خراب میکنه ک جدیدترشو میخام مادرمم فوت شده مگه ی مرد سن بالا چقدر میتونه ی خونه رو اداره کنه

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
دخترم به نظر من شما تو این‌مسائل مداخله نکنید بهتره. منم دخترم با پسرم که بحث های این مدلی داره.‌مثل ...

عه فک میکردم فق مامان منه بهم اینجوری میگه😅

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

۱۶

سنی نداره که 😐

ولش الان کله اش بو قرمه سبزی میده

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

خدا رحمت کنه پس پدرشون بد تربیت کردن

توسن بلوغه خیلی از پسر ها توی این سن خرید زیاد میکنن  ومخصوصا کفش و لباس زیاد میخرن جنس هم بلد نیستن فقط میخرن بعدا درست میشن استارتر هم نباید به کسی که یه چیزی رو خریده باذوق آورده توخونه انقدر ایراد بگیره بدترین موقع هست که طرف یا بغض کنه یا صداشو ببره بالا

لایک نکنید .توروخدا 
اخه واقعأ نسبت ب همسن و سالای خودش بیش از حد خرج میکنه بکنه من مشکلی ندارم ولی حداقل ی ذره هم فکر با ...

میفهمم دلت میسوزه بلاخره برادرت خدای نکرده فردا هر مشکلی براش پیش بیاد دودش تو چشم تو هم میره 

فقط با پدرت صحبت کن انقدر بهش اختیار نده اینجوری اول به ضرر داداشت....

توسن بلوغه خیلی از پسر ها توی این سن خرید زیاد میکنن ومخصوصا کفش و لباس زیاد میخرن جنس هم بلد نیستن ...

قسمت موتور از لباس بدتره

عزیزم قبول کنین شما هم رفتارتون صد در صد درست نبوده

بله من ک اگه رفتارم درست بود انقدر بی ارزش نبودم براش میدونم زیاد گفتم گرون خریدی و فلان ولی شما نمیدونی ک هر هفته میره لباس میخره بد چون رو ب رشد هست همشون کوچیک میشع میندازه اونور کاش فقط لباس بود درس رو ول کرده میگیم خب بیا برو شبانه درس بخون ک حقوق بیمه مامان برات بیاد بد ۱۸سالگیتم میگه نه نمیخام تا ساعت ۲ظهر خوابه خرید نمیره بکنه هیچ مسئولیتی گردن نمیگیره بابای من با ۶۲سال سن میره آشغالارو خالی میکنه سر کوچه بابامم میگه من دیگه اعصابم نمیکشه باهاش سر و کله بزنم چون بابام بد از فوت مادرم خییییلی افسردگی شدید گرفت

تورو خدا لایک نکن😐😐😐