2777
2789
عنوان

کار داداشم از جلو چشمم نمیره دلم خیلی گرفته ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 1535 بازدید | 57 پست

ماهانه از بابات پول میگبره

کلا چطور پول میگیره معمولا هر سری چقدر

مثلا ماهانه چقدر پول دستش میاد

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من ک اگه رفتارم درست بود انقدر بی ارزش نبودم براش میدونم زیاد گفتم گرون خریدی و فلان ولی شما نمی ...

عزیزم خدا نکنه بی ارزش باشی اینکه گفتی خفه شو خیلی جالب نبوده بذار تو یه موقعیت مناسب باهاش صحبت کن براش توضیح بده وگرنه که حرفات همش درست و حقه

دخترم به نظر من شما تو این‌مسائل مداخله نکنید بهتره. منم دخترم با پسرم که بحث های این مدلی داره.‌مثل ...

اخه من مامانم فوت شده کسی نیست بهش بگه منم از صدتا یکی میگم بهش مثلأ سر موتور سر باشگاه نرفتنش هیچی نگفتم ولی سر این دیگه واقعأ تحملم تموم شد 

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
بله من ک اگه رفتارم درست بود انقدر بی ارزش نبودم براش میدونم زیاد گفتم گرون خریدی و فلان ولی شما نمی ...

خودت یه روانشناس درست وحسابی پیدا کن قایمکی  برو پیشش که بهتون بگه چه رفتارهایی باهاش داشته باشید .خیلی سرخوده که

لایک نکنید .توروخدا 
ماهانه از بابات پول میگبرهکلا چطور پول میگیره معمولا هر سری چقدرمثلا ماهانه چقدر پول دستش میاد

نمیدونم دقیقأ بابام براش جنس میاره میفروشه پولشو برمیداره از اینورم بابام پول تو جیبی هم میده بهش

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
اخه من مامانم فوت شده کسی نیست بهش بگه منم از صدتا یکی میگم بهش مثلأ سر موتور سر باشگاه نرفتنش هیچی ...

بنظرم رفاقتی برو جلو خیلی صبورانه رگ خوابشو بگیر دستت 

لایک نکنید .توروخدا 

فقط و فقط پول تو جیبیشو کم کنید آدم میشه 

هر خواسته ایشو عملی نکنید این بچه مشخص نه نشنیده از شما که اینطوری رفتار میکنه 

ببین یه نمونه اینطوری دورم هست به خدا الان رفتاراش وحشتناک شده یهو ده میلیون فقط خرج رستوران رفتنش با دوستاش میشه فقط بلده خرج کنه ...هیچ هنر دیگه ای نداره 

یه سره سفرهای خارجی با پول های باباش 

پدری که یه عمر کار کرد سختی کشید حالا همش پسرش تهدیدش میکنه و ازش پول میگیره 

الان ۲۵ سالش وقتی ۱۵ سالش بود دقیقا مثل برادر تو باهاش رفتار میکردن...نمی ترسونمت ولی یه همچین آینده ای در انتظارتون

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بنظرم رفاقتی برو جلو خیلی صبورانه رگ خوابشو بگیر دستت

گوش نمیده کردم این کارارو نتیجش این شده ک دهنشو باز میکنه بی احترامی میکنه چندین دفعه است بهم بی احترامی میکنه متأسفانه بچه های این دوره فقط الگو برداری میکنن و اینم الگوش شده داداش بزرگه بااین تفاوت ک داداش بزرگم خودش کار میکنه و این خرجارو میکنه و واقعأ بچگیه سختی داشته خییییلی سخت و الان شاید این رفتاراش طبیعی باشه این. ک این چیزارو نمیبینع فقط میخاد مثل اون باشه

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
گوش نمیده کردم این کارارو نتیجش این شده ک دهنشو باز میکنه بی احترامی میکنه چندین دفعه است بهم بی احت ...

با داداش بزرگت صحبت کن یکم هوای این کوچیکرو داسته باشه با پدرتون حرف بزنید 

فردا میرید واسه همین زن میگیرین دختر مردم بدبخت میشه 

به اینجور بچه ها تو بزرگسالی نمیشه گفت بالا چشمتون ابرو.‌‌‌...

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

فقط و فقط پول تو جیبیشو کم کنید آدم میشه هر خواسته ایشو عملی نکنید این بچه مشخص نه نشنیده از شما که ...

من خودم خیلی خوب اینارو میدونم واسه همین این ثدر دیشب خودمو خوردم ب شدت شکموعه و چقدر خرج شکمش میکنه خرج میکنه کاش قدر بدونه همیشه طلبکار و منم دیگه کاری ازم برنمیاد نمیدونم غصه زندگیه خودمو بخورم یا اینارو من خودم باردارم تا الانم هر طور تونستم هواشو داشتم ولی دیگه نمیخاد خودش امیدوارم روح مامانم ازم ناراضی نباشه 

تورو خدا لایک نکن😐😐😐