2777
2789
عنوان

كسايي كه درمورد جهيزيه ميدونن ياتهيه كردن بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 208 پست
منم بگم البته نظر شخصى خودمه. بنظرم جهيزيه رو خيلى پر و پيمون نخريد چون يهو به خودتون مياين ميبينين ...

اره مواقعا با حرفت موافقم .من خودم یه دست چینی یه دست ارکوپال خریدم سعی کردم خیلی رو خانوادم فشار نیارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوسط منظورم اينه قيمتا نه خيلي پايين نه خيلي بالا درمورد همه وسيله ها

ببین می تونی راحت با ۳۰-۴۰ همه وسایل ضروری رو بخری

حالا مثلا چه احتیاجیه که ۱۰ دست رخت خواب بخری؟؟ یخچال ایرونی هست ۲ تومن امریکایی هست ۱۵ تو نه اون کم رو بخر نه اون ۱۵رو یه چیزی پیدا کن ۵-۶ باشه

خدایا نمیگم آرزومو براورده کنی چون مطمینم همیشه بهترین رو میدی

دوست من سال پیش گرفت همه وسایلشم بوش گرفت ، اشپزخونه و برقی و ... حدود ۴۰ یکم بالا یکم پایین... 

ما خودمون رسممون اینه سه چخارتیکه درشتو داماد بیاره

و اینکه خودمم در شرفم و چیزی که ذهنمو درگیر کرده اینه که همه چیز باید یه ماوک باشه؟ تیکه های درشتو مثل تلوزیون و یخچال و لباسشویی ال جی خوبه اما مثلا زودپز ، فر ، هم زن برقی یا ... خاله هام و مامانم چیزایی گرفتن از مارکهای مختلف که امتحانشونو پس دادن  ،عیبه اگه هرکدوم یه مارک باشه؟

کم بخر خوب بخر. خرد ریز الکی هم نگیر بعدا رفتی خونت لازمت شد میخری .  فک کنم حدود ۶۰ بشه اینجو ...

ممنون اره بعدا تو ارامش اتفاقا بهترشو ميشه گرفت

الکی الکی بزرگ شدیم😟
دوست من سال پیش گرفت همه وسایلشم بوش گرفت ، اشپزخونه و برقی و ... حدود ۴۰ یکم بالا یکم پایین...  ...

ن بابا اتفاقا یخچال یه مارکی خوبه لباسشویی یه مارکی اصلا عیب نی

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫