2777
2789
عنوان

كسايي كه درمورد جهيزيه ميدونن ياتهيه كردن بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 208 پست

یه نصیحته دوستانه چشم و هم چشمی نکنین تو رو خدا زیاد پدر و مادرا رو تحت فشار قرار ندین ب یه جایی نرسین ک برین با یه دنیا وسایل خونتون و پدراتون بعد شما باشن یه عالمه قسط

من خودمو میگم پدر الحمد الله اندازه خودش داشت ولی من هواشو داشتم ب فکر روزایی بودم ک از این افتاده تر بشه بتونه از پس خودش بر بیاد

هوای همسراتونم داشته باشین نکنه برا عروسی بندازیشون تو یه دنیا قسط و قرض

عر جی قسطاتون کمتر بشه اول زندگی به خودتون بیشتر خوش میگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نصیحته دوستانه چشم و هم چشمی نکنین تو رو خدا زیاد پدر و مادرا رو تحت فشار قرار ندین ب یه جایی نرس ...

منم هميشه رعايت ميكنم گناه دارن بخدا ادم كم كم ميره تو زندگي چيزاي بهترو بيشتري ميتونه تهيه كنه

الکی الکی بزرگ شدیم😟

واقعا عاشق کانادام به خاطر این بیخیالی مردم نه کسی میگه چی دارین؟ کی خریده؟ واسه چی خریده؟ دختره خریده یا پسره؟ بفهمن مامان بابای یکدوم یه چیزی خریدن میگن آخی چه مهربونن بهتون هدیه دادن

من عروسیم هرچی وسیله نو داشتم کادوی این و اون بود  

خدایا نمیگم آرزومو براورده کنی چون مطمینم همیشه بهترین رو میدی

خوش به حالتون تبریزی ها همه چیز رو خانواده عروس میخره فقط تی وی رو داماد میخره 

در ضمن فرش ماشینی اینجا قبول نمیکنن اگه عروسی فرش ماشینی جهاز ببره هزارتا حرف و حدیث در میارن باید فرش دستباف یا فرش طرح ماهی باشه که کمترینش 10 تومن بیشترینش0 5 قیمتشه

عشقم خدااااا. و همسرم. و دخترم. دوستتون دارم

یعنی تو ایران همه قشر مرفه هستیم که برای هر دختر هفتاد..... به بالا جهاز میخریم.  یعنی همه پسرا خونه دارند که کابینت و... با اون.مگه حقوق پدرا  چقدر. یا کالاهای ایرانی رو کی میخره    

بستگي داره چه ماركايي بخري و چه مقدار از وسايلو . مثلا يكي ميز ناهار خوري 18 نفره مي خواد يكي چهار نفره يكي سايد مي خره يكي يخچال ايراني. يكي فرش دستي يكي ماشيني. ببين چقدر ميتوني هزينه كني  و اولويت با كدوم وسايله بعد خريد كن.

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله