2777
2789
عنوان

كسايي كه درمورد جهيزيه ميدونن ياتهيه كردن بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 208 پست
نه عزیزم خدا خیلی بزرگه. منم هیچی نداشتم ریز ریز خریدم . حتی قرضم نکردم فقط ۵ تومن قرعه کشی خونگی دا ...

بیشترین ترسی که از ازدواج دارم همین موضوعه...خیلی سخته

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه سخت بگیری سخت میگذره . فقط از الان پس انداز کن 

الان که همش دارم پس انداز میکنم واسه شهریه دانشگام..حتی نمیتونم چیزی واسه خودم بگیرم دنبال کارم میگردم با این که همه مخالفن

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
الان که همش دارم پس انداز میکنم واسه شهریه دانشگام..حتی نمیتونم چیزی واسه خودم بگیرم دنبال کارم میگر ...

ایشاالله که جور میشه . غصه نخور . خدا واقعا تو خرید جهیزیه منو کمک کرد طوری که حال بابام گرفته شد

ایشاالله که جور میشه . غصه نخور . خدا واقعا تو خرید جهیزیه منو کمک کرد طوری که حال بابام گرفته شد

انشاالله...کاش خدا تو خرج دانشگام کمکم کنه

درسته اما اگه کم بذاریمم میگن اما اونا کم بذارن نباید صدامون دربیاد . من که کلا از خطه ماسوله بدم او ...

اره چارش نادیده گرفتنه اهمیت نده بشون

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
خدا کنه هنوز دوستیم و قراره ازدواج گذاشتیم ولی تا حالا درباره این موضوع بهش نگفتم..میترسم با چهل پنج ...

نمیتونین قسط هم بدین؟

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
منکه زیاد هزینه نکردم با 25 تومن جهیزیه خریدم یه سال میشه که خونه خودمم.

میشه خاهش کنم لیست جهزیت رو با مارکاش برام بفرستی منم همین قد پول دارم خیلی استرس دارم میگم پولم کمه

اغثنی یا غیاث المستغیثین                       اغثنی یا رفیق من لا رفیق له                      اغثنی یا غیاث من لا غیاث له                   به داد دلم برس خدای من .                      تنها رفیق بی کسی هام
میشه خاهش کنم لیست جهزیت رو با مارکاش برام بفرستی منم همین قد پول دارم خیلی استرس دارم میگم پولم کمه

عزیزم بستگی به متراژ خونت داره اگه بزرگه که خب 25 تومن جهیزیه کمه من خونم کوچیکه 50 متر واسه همین جهیزیم زیادم بود 😀