2777
2789
عنوان

كسايي كه درمورد جهيزيه ميدونن ياتهيه كردن بيان

| مشاهده متن کامل بحث + 1598 بازدید | 208 پست
دوست من سال پیش گرفت همه وسایلشم بوش گرفت ، اشپزخونه و برقی و ... حدود ۴۰ یکم بالا یکم پایین...  ...

نه چه عيبي

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالتون تبریزی ها همه چیز رو خانواده عروس میخره فقط تی وی رو داماد میخره  در ضمن فرش ماش ...

اره عزیزم اینجا فقط داماد ی تی وی میخره.شوهر من ک همین کارو کرد.همه چی ب عهده خانواده عروس.

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝
یعنی تو ایران همه قشر مرفه هستیم که برای هر دختر هفتاد..... به بالا جهاز میخریم.  یعنی همه پسرا ...

من ک ایرانی نخریدم .

شوهرمم خونه داشتن اماجاشودوست نداشتم خونه ی خودمودرست کردم اگه پول داشتم پارکت وکاغذم کنم ک عالی بود😂

من اگرنیکم ،اگربدتوبروخودراباش.
خوش به حالتون تبریزی ها همه چیز رو خانواده عروس میخره فقط تی وی رو داماد میخره  در ضمن فرش ماش ...

گفتی فرش یادم اومد. من عروسیم مادر پدرم از ایران اومدن و برای خونم یه فرش ۶ متری کادو آوردن. مادر همسرم که اومد دید اونقد گفت وای چقدر مادر پدرت تو زحمت اوفتادن چرا آخه اینهمه به خودشون زخمت دادن از ایران هدیه اوردن؟؟؟

بعد خانواده شوهر خواهرم ولومن نمی کردن از بس گفتن وای مگه میشه آدم دختر شوهر بده بدون هیچی

خدایا نمیگم آرزومو براورده کنی چون مطمینم همیشه بهترین رو میدی
شوهرت کجایی هست

شوهرم مادرش سویسی و پدرش انگلیسیه ولی خودش متولد کاناداست

ببخشید خودشم نمیدونه کجایی میشه دقیقا  

سه سال پیش خودمو انداختم به سختی و جهیزیم شد ۵۰دتومن همه چیزم شیک بود . گفتم نگن جهاز نیاورد. بابام چون مخالف ازدواج بود جهاز نداد خودم خریدم . بعدش که خونوادش اومدن یه دستت درد نکنه هم نگفتن . بعدش فهمیدم اینا جهیزیه زیاد نمیدن . 

هرچیم میشد میگفتن رسم نداریم . فک کن میگفتن عیدی شب چله و ... رسم نداریم بعد میگفتن باید تو عروسی گردن بند طلا کادو بدین به پسرمون این مثلا رسمشون بود منم گفتم ما رسم نداریم . 

چه جالب 😍💜همه چی روشوهرت خرید؟

نه بابا یکم وسیله تو خونه من بود یکم وسیله تو اون داشت یه کمی هم مادرش داشت ازشون استفاده نمی کرد یه سری هم کادوهای عروسیمون بودن

واقعا ما فقط یه تخت و ملحفه های نو خریدیم