2777
2789
تازه اومده بود گوشی بند انداخته بودم از گردنم آویزون بود اونم از رو مقنعه😷

مامان منم داشت بندش‌خیلی بلند بود با بندش میزاش تو جیبش😂😂😂

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�

منم نمیدونم اون زمان ک اولین گوشی رو خریده بود بابام هروقت زنگ میومد واسم یه لبخند خاصی رو گوشه لبم بود جمع نمیشد لب و لوچم روزی ده بارم اهنگ تماسمو عوض میکردم خخخ

خوشبختی داشتن کسی است که بیشتر از خودش تو را بخواهدوبیشتر از توهیچ نخواهد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنگ زده بودم آهنگ‌پیشوازتو گوش کنم☺😁رو‌مخ ترین

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

من وپسرعمه ها و دخترعمه هام تازه گوشي گرفته بوديم حدودا يازده سال پيش يكي از دلخوشي هامون اين بود كه نصف شب به هم تك زنگ ميزديم كلي هم ذوق ميكرديم وقتي گوشيمون زنگ ميخوردم ا

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
نه اذیت نبود همش. بعضی وقتا واسه یاداوری بود که یعنی به یادتم

ما تا سه سال بعد دانشگاه ماه رمضان موقع سحر به دوستامون تک میزدیم که به یادتونیم

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

ازین گوشی لمسیا تازه اومده بود.۳۰۰ بود یه نوکیا c203

دوس پسرم هنوز نوکیا ساده داشت.همش فک میکرد من بابام ملیونره.نمیدونست گوشی بابامه کش رفتم

محمدمهدی پسرم.محمدصدرا داداشم.محمدحسن عشقم.😚همه به کنار ....رضا بابام💞