حدود سییزده سال پیش بابام گوشی خریده بود..بعد هرچی مسیج میومد یا میس کال داشت و همون لحظه پاک میکرد یعنی همیشه هیستوری و این باکسش خالی بود😂😂میگفت گوشی سنگین میشه خراب میشه😲😲😲😲😂😂😂دورش بگردم من چقد ساده بود😂😂
من بچه بودم يه بار از اين موبايل الكيا تو كوچه دستم گرفته بودم حرف ميزدم يهو يه پسر بچه بهم گفت مسخره اين ك الكيه منم گفتم نخيرم راستكيه و همچنان با طرف خيالي مقابل حرف زدم😅😅😅
من تو را ديدم و آرام به خاك افتادم و از آن روز ك در بند توام آزادم😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سال 82 برای بار اول گوشی خریدم. اون موقع حتی اس ام اس هم نبود. بعدش تازه اومد و باید ثبت نام میکردیم. میخوام بگم یعنی خیلی کلاس داشت کسی گوشی داشته باشه. خلاصه منم بعضی اوقات میزاشتمش روی زنگ تا توی مهمونی زنگ بخوره. بعد الکی یه نگاهش میکردم و قطع میکردم. یعنی بعله من گوشی دارم
دایی من تازه گوشی خریده بود هر وقت میومد خونمون به پسردایی میگفت رسیدم تو بهم زنگ بزن بگو کجایی و فلان ...جالب اینجا بود که هر وقت میرسید تو خونمون گوشیش زنگ میزد ...یه عادتی هم داشت از اول تا آخر آهنگایه خود گوشیو میزاشت و هی قطع میکرد 😊گوشیشم k750 سونی اریکسون بود خخخ ا
اولین گوشی که بابام خرید نوکیا بود دوربین داشت لباسای خوبمونو میپوشیدیم عکس میگرفتیم وای مردم از یاد اوریش
یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..