حدود سییزده سال پیش بابام گوشی خریده بود..بعد هرچی مسیج میومد یا میس کال داشت و همون لحظه پاک میکرد یعنی همیشه هیستوری و این باکسش خالی بود😂😂میگفت گوشی سنگین میشه خراب میشه😲😲😲😲😂😂😂دورش بگردم من چقد ساده بود😂😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این گوشی NEC هارو یادتونه گوشی که نبودن خدا بودن پایین دکمه داشتن بالا صفحه لمسی بود با یه مداد کار میکرد وای وای چه بلندگو هایی داشتن ۶ بانده😂😆😅 کل مجالس لهو و لعب خوابگاه رو خودم به تنهایی میگردوندم یه پا دی جی بودم برا خودم😎😂😆
تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
من یادمه دوره راهنمایی بودم پسر خالم تازه گوشی خریده بود. دو تا دایی هم داشتم ک مجرد بودن و خیلی خیلی شیطون و اهل دوست دختر. مامان بزرگمم دخترا ک زنگ میزدن خونشون کلی از خجالتشون درمیومد و جر و بحث داشت با دخترا. ی روز ما بر و بچه ها خونه مامان بزرگم بودیم پسر خالم با گوشی زنگ زد خونه مامان بزرگم جواب داد. پسرخالم هی فوت میکرد مامان جونمم فکر کرده بود باز دختران. کلی فوشش داد. اون فحش میداد و نفرین میکرد و ما میخندیدیم. یادش بخیر