2777
2789

توفامیل ما اولین کسی ک موبایل خرید دختر خاله م بود گوشیارو مخابرات خودش موقع تحویل سیم کارت میداد دقییییقا اندازه آجر

این فامیل مام چون خیییلی باکلاس و لاکچری بود براش با ملافه ی چیزی مثه کیسه درس کرده بود میذاشت تو اون گوشیو  

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سال 82 برای بار اول گوشی خریدم. اون موقع حتی اس ام اس هم نبود. بعدش تازه اومد و باید ثبت نام میکر ...

حالا شماکه۸۲خریدین من ۸۵خریدم سااتشو‌میزاشتم رو تایم ک زنگ بزنه الکی پامیشدم میرفتم صحبت کنم 😂😂😂😂😂

😨نکنه تو فامیل مایی اخه دقیقاااا ماام همین کارو میکردیم ما حتی سامسونگارو از سونی ها جدا میکردیم ...

شااااید امکانش هست🤔🤔

عاشق همسرم و مادر سه فرشته زمینی حسین 👦👦آمیتیس👧👧آریسا👩👩

این گوشی NEC هارو یادتونه گوشی که نبودن خدا بودن پایین دکمه داشتن بالا صفحه لمسی بود با یه مداد کار میکرد وای وای چه بلندگو هایی داشتن ۶ بانده😂😆😅 کل مجالس لهو و لعب خوابگاه رو خودم به تنهایی میگردوندم یه پا دی جی بودم برا خودم😎😂😆

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁

من یادمه دوره راهنمایی بودم پسر خالم تازه گوشی خریده بود. دو تا دایی هم داشتم ک مجرد بودن و خیلی خیلی شیطون و اهل دوست دختر. مامان بزرگمم دخترا ک زنگ میزدن خونشون کلی از خجالتشون درمیومد و جر و بحث داشت با دخترا. ی روز ما بر و بچه ها خونه مامان بزرگم بودیم پسر خالم با گوشی زنگ زد خونه مامان بزرگم جواب داد. پسرخالم هی فوت میکرد مامان جونمم فکر کرده بود باز دختران. کلی فوشش داد. اون فحش میداد و نفرین میکرد و ما میخندیدیم. یادش بخیر

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟ ممنونم 

من کارم مزاحم تلفنی شدن بود خیلی کیف میداد

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .