2777
2789

من 10سالم بود خواهرم ازدواج کرده بود گوشیش N73بود.منم تا اونموقع گوشی دوربین دار ندیده بودم گوشیو ازدست خواهرم گرفتم شروع کردم فیلم گرفتن از خونه.گوشی زنگ زد منم متوجه نشدم دکمه سبزرو زدم اصلا حواسم نبود.شوهر خواهرم هی میگفت الوالو منم داشتم فیلمبرداری میکردم ازبابام که تو پذیرایی نشسته بود فک میکردم بابام حرف میزنه همش میگفتم بابا حرف نزن دارم فیلم میگیرم حرف نزن دیگه

بعدا فهمیدم شوهرخواهرم زنگ زده بوده ومن دکمه سبز رو زدم

انقد ضایع شدم😏

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊
من یادمه سال ۸۷اولین گوشیمو خریدم اونم به زور مامانم اصلا دوست نداشت که گوشی داشته باشم میترسید به ر ...

😂😂😂

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منکه موبایل نداشتم یه دونه بابام داشت قبل عقد  شوهرم کارش شهرستان بود بهش گفته بودم شماره خودمه ...

😂😂😂

یه بار هم دانشگاه ما اینجوری شد اونم جلو ایستگاه واحد دختره اولش داشت می گفت مزاحم نشین من قصد ازد ...

😂😂😂😂😂😂ما پسرا یه مدت از دور که میدیدنش میگفتن توهمی داره میاد😂😂😂😂

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

هبچوقت پیشواز نزاشتم خوشم نمیومد گوشیمم همیشه روسایلنت بود اون موقع ها میدونستم خز میشه 😂😂😂😂😂

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
هبچوقت پیشواز نزاشتم خوشم نمیومد گوشیمم همیشه روسایلنت بود اون موقع ها میدونستم خز میشه 😂😂😂😂😂

ولی من هفته ای ی بار عوض میکردم و جدیدترینارو میزاشتم...شاخ پیشواز بودم متاسفانه😥😥😥کلا هرچی مد بشه من تا گندشو در نیارم ول نمیکنم😜😜

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
ولی من هفته ای ی بار عوض میکردم و جدیدترینارو میزاشتم...شاخ پیشواز بودم متاسفانه😥😥😥کلا هرچی مد بش ...

یه هم کلاسی داشتم زنگ میزد پیشوازمو گوش کن منم نجبوری زنگ میزدم 😂😂😂😂

شوهر خالم اولین بار موبایل گرفته بود اومده بودن مسافرت شهر ما ..من و دختر خالم قرار شد بریم سینما ..موبایل باباشو گرفت که رفتیم سینما باهاش پز بدیم..اتفاقا وسط فیلم باباش هم زنگ زد دوتایی از سالن رفتیم بیرون جواب داد برگشتیم...  

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔

یکی دیگه هم یادم اومد اونموقع ها سونی اریکسون بود که وسطش دکمه داشت ...از اونا خریده بودم یه اهنگ اس داشتم به نظرم خیلی خاص بود پسرخالم هم ۱۰ ساله بود تقریبا هرچه قدر به من التماس کرد این اهنگو واسش بلوتوث کنم قبول نکردم ..میخواستم فقط واسه خودم باشه و بس ...چقدر ضایع بودم.

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔