2777
2789
من پیش دانشگاهی بودم سال ۸۵ تازه گوشی خریده بودیم یادمه به جا اس ام اس یا تماس مد شده بود میس مینداخ ...

وای دقیقا حتی پیامکشم اومده بود

من عاشق و دلتنگم 

من ساده و یکرنگم

صدبار بزن قطع کن

من عاشق تک زنگم  

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازین موبایل تق تقیا داشتم 😆الکی رو آلارم میذاشتم یعنی یکی داره زنگ میزنه با یه عشوه ای جواب میدادم ...

من یبار همچین غلطی کردم بعد وسط عشوه هام جدی جدی زنگ خورد  

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
ما وقتی تو مهمونیا جمع میشدیم همه گوشیامونو میزاشتیم رواوپن میشمردیم چندتاست بعد روز بعدش پیش دوستو ...

😨نکنه تو فامیل مایی

اخه دقیقاااا ماام همین کارو میکردیم

ما حتی سامسونگارو از سونی ها جدا میکردیم ببینیم طرفداره کدوم بیشتره

من یبار همچین غلطی کردم بعد وسط عشوه هام جدی جدی زنگ خورد    

😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

اولا ک گوشی داشتیم ماه رمضونا به عشق تک انداختن بلند میشدیم و به همه تک مینداختیم ببینیم کیا بیدارن.یادش بخیر

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍

یه جا گوشی رو دیوار بالای پریز برق وصل کرده بودیم وقتی می آمدم خونه گوشی با احترام میرفت سر جاش رو مبلی که براش گذاشته بودیم مینشست  

خدایا به داده و نداده ات شکر ، حکمتت رو شکر ،  اما با این دل پر دردم چه کنم !!!!!!!

من بابام گوشیو که گرفته بود اولین بار نوکیاعم بود

یه بار اونقد بازی کرده بودم شارژش تموم شد نور صفحش کم شد ماعم نمیدونستیم چش شده بابامم میگف دیدی اونقد بازی کردی خراب شد زیر نور لامپ میگرفتیم ببینیم چیزی از تنظیماتش عوض نشده😐😅اخرش ذهنم جرقه زد زدمش به شارژ😅

گوشی سخت جونیم بود چن بار از ارتفاع چن طبقه افتاد هیچیش نشد😕

الحمدلله علی کل حال

یه بارم دستمون خورد صدای زنگشو صدای گربه گذاشتیم بعد بابامم معلمه رفته بود کلاس  اونجا دیده بود صدای گربه میاد 😂😂بیچاره باباها فداش بشم😁😍

الحمدلله علی کل حال

واای من یه مدت ک تازه خط خریدم ی نوکیا قراضه داشتم ک تا کلید a رو تایپ میکردم هنگ میکرد خاموش میشد 

بعد یه سونی اریکسون w700انگار اسمش بود خریدم وقتی زنگ میخورد نور نارنجی  داشت میذاشتمش تو جیب بیرونی کیفم وقتی زنگ میخورد نورش معلوم بود همه میفهمیدن من گوشی دارم😃😃😃

برا همون نوکیا قراضه ازین سر موبایلیا که سرش حلقه بود گرفته بودم همش تو انگشتم بود 😷

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

یه بارم سوار اتوبوس بودم خودم اونموقع گوشی نداشتم یه خانمی بغل دستم نشسته بود گوشیش زنگ خورد اونم چه زنگ بلند و ضایعی. خانمه هول شده بود نمی تونست گوشی رو فعال کنه فکر کنید چنان هول شده بود گوشی از دستش می افتاد با اون آهنگ خز و بلند کل اتوبوس به هم ریخت اکثر آدمها هم گوشی نداشتند و اینجور صداها نا آشنا بود  خلاصه 2 3 دقیقه زنگ خورد هرکسی هم یه چیزی می گفت آخر خانمه مجبور پیاده بشه  تا سرو صدای گوشی و مردم بخوابه