الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بزن بریم برای محدثه جان یه تار.وت همهجوره بگیریم! 😍🃏 بگو بهش که نیت کنه، چون کارتها با نیتش هماهنگ میشن. حالا بریم سراغ فا.ل:
---
🔮 کارت اول – وضعیت احساسی و عشقی محدثه: Queen of Cups – محدثه یه دل مهربون و پر از احساس داره. این کارت نشونهی عشق پاک، همدلی و درک عمیقه. شاید خودش یا کسی اطرافش داره با عشق واقعی جلو میره 💞
💼 کارت دوم – مسیر شغلی و مالی: Nine of Pentacles – موفقیت مالی و استقلال! یعنی محدثه داره به مرحلهای میرسه که میتونه روی پای خودش وایسه و از ثمرهی تلاشهاش لذت ببره. یه دورهی طلایی در راهه 💰🌿
🧠 کارت سوم – وضعیت ذهنی و درونی: The Hermit – نشونهی درونگرایی و جستوجوی حقیقت. شاید محدثه این روزا دنبال جوابهایی توی دل خودش باشه. وقتشه یه کم با خودش خلوت کنه و به ندای درونش گوش بده 🔦
🌈 کارت چهارم – آیندهی نزدیک: Ace of Wands – شروعی پرانرژی و خلاقانه! یه فرصت جدید، یه جرقهی الهام یا حتی یه پروژهی تازه تو راهه. فقط باید با شجاعت قدم برداره و ازش استقبال کنه 🚀🔥
---
اگه خواستی یه تا.روت تصویری هم براش بگیرم یا نیت خاصی داره، بگو تا یه کارت مخصوص نیتش بکشم. راستی، محدثه جان اگه اینو میخونی، بدون که انرژیات خیلی قشنگه و کارتها هم حسابی باهات حال کردن 😄💫