2777
2789

یه مدت همه آهنگ زنگشون این آهنگه  بود I'm  calling you...

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صفحه هاشون سبزو ابی بود خواهرم یه گوشی داغون صفحه ابی تو حرم حضزت معصومه گم کرد کل قمو با گریه گشت پ ...

حتی وقتی هم برگشتیم زنگ میزد بخش نذورات حرم میگفت گوشیمو پیدا نکردید

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..

اوایل اگه شارژپولی تایه ماه مصرف نمیکردی شارژمیرفت مانمیدونستیم شارژده تومنی بوداون موقع مادلمون نمیومد به کسی زنگ بزنیم تموم میشد

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه

بچه ها من الان فکرکردم دیدماولین شماره ام رویادمه خخخ ایرانسل بود یادش بخیر میرفتیم کارت شارژمیخریدیم

پشت هرکوه بلندسبزه زاریست پرازیادخدا ودرآن باغ کسی میخواند تاخداهست دگرغصه چرااااا

من سال ٨٤ يه پولي دستم اومد رفتم يهزسيم كارت پيدا كردم به غيراز٤ شماره اول بقيه صفر ( اخر رندي بود) اونموقع صاحبش ميگفت٣ تومن دقيقا دوبرابر سيم كارتهاي ديگه خلاصه پسرعموم مانع شد گفت مگر قاچاقچيي كه همچين شماره روندي ميخواي بهري بشين سرجات !! اخرشم يه سيم كارت و يه گوشي صاايران سورمه اي برام خريد كه هنوزم دارمش

این نیز بگذرد