2777
2789

اول کاری بگم هر کس حالش بد میشه بره بیرون البته عکس اینا نمیزارما کلی میگم 

من از ۱۱ مهره درگیر سقطم اون روز قرص خورده بودم یچیزی اندازه سکه ازم دفع شده بود رفتم دکتر گفت جفت مونده خلاصه کلی قرص و دمنوش و اینا خوردم اثر  نکرد سه چهار روز پیش باز ۱۲ تا قرص سیتوک خوردم فرداش رفتم دکتر گفت کنده شده یکی دو روزه میاد بازم قرص متیل ارگونین داده دارم میخورم 

الان رفتم دسشویی خیلی ببخشید یچیزی شبیه جیگر بود همه اینجا میگن ازم افتاد اندازه یک انگشت  بود مثلا یکم بیشتر من نتونستم نگاه کنم انقدر حالم بد شد بالا اوردم کلی بنظرتون تموم شد دیگه؟

خون و لخته قبلا خیلی دفع کردم ولی چیز اینشکلی  مثل بافت یبار همون اول یبار الان دکترم گفته یک هفته بعد بیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو سونو اندازشو چقدر زده بود جفتو؟ اره حسگر مانند همون جفتع متیل ارگونین هم زیاد مصرف نکن من مصرف کر ...

اندازه نگفت چون دکترم خودش سونو میکنه اما درکل من شش هفته و ۴ روز بودم ولی خودش گفته بود کنده شده اومده پایین جفت اندازه اش چقدره تو ابن هفته ؟

یکبار قبلا خوردم یک هفته یبارم الان داده اندازه یه روز

اندازه نگفت چون دکترم خودش سونو میکنه اما درکل من شش هفته و ۴ روز بودم ولی خودش گفته بود کنده شده او ...

برو از عطاری فیسالیس بخر با تخم شوید دم کن بخور آن شاالله بیفته منم پدرم در اومد تا بقیام بیفته آخرسر صبر کردم پریود که شدم رحمن کامل دفعش کرد صبر کن پریود بشی

برو از عطاری فیسالیس بخر با تخم شوید دم کن بخور آن شاالله بیفته منم پدرم در اومد تا بقیام بیفته آخرس ...

یعنی الان نیفتاده با این همه خونریزی از اون روز خونریزی دارما ولی این اندازه دفع نکرده بودم دکترم گفته بود اینو دفع کنی دیگه چیزی نمیمونه اگه بمونه هم انقدر کوچیکه با پریودت میاد

یعنی الان نیفتاده با این همه خونریزی از اون روز خونریزی دارما ولی این اندازه دفع نکرده بودم دکترم گف ...

بازم محض احتیاط بپر بپر کن بذار بیاد عفونت نکنه رحمت کاش بیرون سونو می‌دادی بفهنی

من ۱۵هفته سقط داشتم بزرگ بود واسه من بپر بپر کن طناب بزن بیفته

اهان زدم اینارو کلی بازم فعالیت میکنم برا ۱۵ هفته چقدر بود مثلا من فک نکنم دیگه جفت جنین ۶ هفته از اینم بزرگتر باشه دیگه بازم بمونه من میمیرم و زنده میشم 

خستم از کار و زندگی افتادم بقران

بازم محض احتیاط بپر بپر کن بذار بیاد عفونت نکنه رحمت کاش بیرون سونو می‌دادی بفهنی

این سری بیرون میدم ولی دکترم واژینال سونو میکنه فقط بدیش اینه اندازه و اینارو دقیق نمیگه