2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام راجب به همسایمه🎀

104 بازدید | 12 پست

یه خانومی هس تاحالا نیومده خونم یامن نرفتم خونش یابیرونی فقط چن بارهمو دیدیم زیاد نمیشناسمش تازگیا بچش همش میاد درخونه ازم چنتا پوشک میگیره بنظرتون چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دفعه بعدی اومد یه دونه بهش بده بگو دیگه ندارم یا دیدیش پشت در هست در رو باز نکنیا به مادرش بگو بهداش ...

شوهرم میگ بده بهش حتما نیاز دارن منم بدم نمیاد ازکمک کردن ولی نه هر دم به دقه سه تا پوشک میدم بهش

شوهرم میگ بده بهش حتما نیاز دارن منم بدم نمیاد ازکمک کردن ولی نه هر دم به دقه سه تا پوشک میدم بهش

نمیدونم چی بگم والا...ولی اگ واقعا قصد کمک داری میتونی بسته پوشک بگیری دفعه بعد اومد بدی ببره

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
دفعه بعد بگو ندارم...بعدش هم خانومه رو دیدی بگو سایز پوشک بچم تغییر کرد

میگفتن خانوم میره سرکار شوهرش یکم مریض حاله منم خیلییی کم رو میترسم ناراحت بشه امروزم اومده شوهرم ی چنتایی بهش داده . ینی هرکسی تو این شهر باهاش گرم کرفتم یکم ازم سواستفاده کردن اونقد متنفر شدم از دوستی

اگه توانش رو داری بده بهشحتما به یه امیدی میاد دم‌درت

میدونی اینم بگم ما درحد همیم حالا ما یک کوچولویی وضعمون خوبه منم به شوهرم میگ خوب لاستیک ببنده بچش پسرم هست زیاد اذیت نمیشه اینطوری احساس میکنم ازم سواستفاده میکنه

میدونی اینم بگم ما درحد همیم حالا ما یک کوچولویی وضعمون خوبه منم به شوهرم میگ خوب لاستیک ببنده بچش پ ...

وقتی میگی شوهرش مریضه حتما احتیاج داره

زندگی ها خیلی سخت شده آدم از داخل زندگی کسی خبر نداره

ولی درکت میکنم که حس کنی ازت سواستفاده میکنه